post image

Lingard jobbar med Mino Raiola

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så har Jesse Lingard inlett ett representationssamarbete med den ständigt kontroversiella Mino Raiola. 

Lingard är en produkt ur Manchester Uniteds akademi, men bilden av honom hos fansen är delad och han får ofta ta mycket kritik för saker både på och utanför planen. Och det senaste ryktet lär inte öka hans popularitet bland kritikerna. Daily Mail hävdar nämligen att Lingard inlett ett samarbete med Raiola. Enligt tidningen är det en del av en bredare strategi där superagenten vill representera fler engelska spelare.
Raiola har de senaste åren placerat många klienter – Zlatan, Pogba, Mkhitaryan och Lukaku i Manchester United, men relationen till klubben tycks ha skurit sig på sistone i och med situationen kring Paul Pogba. För bara några dagar sedan sa han följande, i en intervju med tidningen La Republica.

"Pauls (Pogbas) problem är Manchester United. De är en klubb som tappat kontakten med verkligheten och som inte har något sportsligt projekt. I dagsläget skulle jag inte placera någon spelare där. De skulle till och med förstöra Maradona, Pele eller Maldini. Pogba behöver en klubb och ett lag likt det han hade i Juventus."
Under helgen har det ryktats om att United har erbjudit eller planerar att erbjuda Leicester både Lingard och £45 miljoner i hopp om att få James Maddison.
Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Solskjær on Lingard: ”[There is] no one who runs as much. Great trigger in the pressing, lively bubbly character, I don’t think you see as much social media from Jesse as you used to. Got his head down and working hard and getting back to the Jesse I knew.” … Förstår inte varför folk eller Ole nämner det här med att Jesse en gång i tiden var bra hos oss – ”Jesse i knew”.. Instagard har aldrig varit bra hos oss. Hade en säsong då han gjorde åtta mål och det var tydligt WOW för samtliga. Släng honom åt helvete för fan. Värdelös jävla fotbollspelare som inte platsar i PL ens.

  20
  4
 2. Oavsett vad man tycker om Raiola (Jag ogillar honom ska tilläggas), men så som han beskriver United som klubb, stämmer fullt ut!
  Angående Lingard, så är han en av de i truppen som borde forslas bort, gärna för två år sedan!

  25
  4
 3. Om vi så måste sälja de spelare som har Raiola som agent så får det bli så, han vill att sina spelare flyttar runt så pengar byter hand. Ser gärna att han blir bannlyst av Manchester United efter att den sista spelaren han är agent åt lämnat. Han viskar i spelaren öra vad som ökar dennes värde, han bryr sig noll om klubbarna i fråga utan enbart pengarna de kan ge honom. Nog nu.

  7
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen