post image

Lingard: Jag vill vara en ledare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard säger att det är en stor ära att få bära kaptensbindeln och att han vill ha mer av en ledarroll i Manchester United. 

Det är ett ungt Manchester United som rest till Kazakhstan för kvällens match mot Astana och endast ett fåtal seniora spelare har följt med. En av dessa är Jesse Lingard – vars speltid och form varit begränsad och dålig under en längre tid. Men i kvällens match kommer han bära kaptensbindeln. Detta bekräftar Solskjaer:
”Jesse kommer vara kapten. Han är en väldigt bra karaktär i gruppen. Han har haft utmaningar de senaste månaderna men han är på väg tillbaka nu.”

Och Lingard själv säger att det är en stor ära att få bära bindeln och att han vill ta på sig mer av en ledarroll.
"Det är en enorm ära. Jag sa i början av säsongen att jag vill vara mer av en ledare både på och utanför planen. Jag är ju en av de mer seniora spelarna i truppen och nu är ett perfekt tillfälle att visa det."
Ser ni Lingard som en ledartyp?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Ärligt, det här känns som ett hån. Varenda supporter i världen är överens om att han inte har i United, knappt PL ens, att göra. Och nu ska 14 tonåringar se upp till honom som kapten? Det känns som ett slag under bältet på alls oss fans som med rätta inte vill se honom på planen iförd Uniteds färger en enda gång till.
  Om Tuanzebe startar så bör han vara gjuten kapten. Annars bör Grant vara det, ni hörde väl Ole på presskonferensen hur proffsig och driven han är. Shaw i tredje hand. Spelar hellre utan lagkapten än Lingard.

  10
  0
  1. Det du säger ggo är fan bland det dummaste jag hört. Vad är det för united fans idag som spottar på våra egna spelare. Har idag läst om att phil jones får utstå så mycket skit i media så man blir mörkrädd. En spelare som ger varenda millimeter för klubben och ett enormt hjärta. Sen läser man detta. Det är för fan människor vi pratar om. Alla kan göra fel som lingaard gjorde i somras men han älskar klubben och att skriva sånt här är bara ren skit. Tror du inte på allvar att han vill göra allt och spela på toppnivå och om man är i en svacka ska man väl inte bli bespottad. Gör ni så på jobbet med om nån gör fel?

   0
   6
   1. Daniel: Jag hade också kunnat ge varenda millimeter för klubben med ett enormt hjärta, men jag är fortfarande för dålig. Det krävs mycket mer i dagens fotboll än att springa och kämpa i dueller. Steve Bruce och Glenn Hysén klarade sig undan utan talang men idag hade de inte haft en suck.
    Är man inte bra nog så struntar fans i vart du är fostrad eller hur mycket du kämpar. Dessutom så håller jag inte med dig om att Lingard visar mer hjärta än någon annan. Jones absolut, men han har inga andra egenskaper som gör honom till en Unitedspelare. Lingard är inte bra nog och hans förehavanden utanför planen ser inte bra ut för en kapten. Sir Alex skickade iväg Beckham för att han höll på med för mycket annat. Rio blev varnad.
    Jag tror inte heller på det du säger om att Lingard är i en svacka. Han är 27 år och är inte bättre än någon av juniorerna vi har idag. Visst har han gjort bra matcher men överlag så håller han inte.
    Och hur kommer det sig att du reagerade så starkt på kritik mot Lingard, men inte när folk här skriver skit och påhopp mot Ole? En man som till skillnad mot Lingard faktiskt har bidragit till klubben?

    4
    0
    1. Jag reagerar på kritiken mot ole många gånger fast inte på denna sida. Vill verkligen ha kvar ole. Det jag reagerar på är att man bespottar våra spelare är det jag blir så förbannad på sen att vissa inte håller united klass är en annan sak men det kan man formulera på ett humant sätt och inte med massa kränkande ord.

     0
     6
     1. Väldigt många härinne, jag inkluderat, har sedan 2015 ansett att Lingard inte är i närheten av Unitedklass och det har formulerats vackert och gulligt minst en miljard gånger. Nu är det fyra år senare och han har fortfarande samma anseende hos managern vilket leder till att en betydligt bättre och mer talangfull spelare (Gomes) petas ur position i en oviktig match.
      Och det Ggo skrev tar nog inte ens plats bland de topp 200 värsta sågningarna jag har sett på sajten genom åren. Men vi har olika tröskel helt enkelt.

      2
      0
     1. Danne: För mig är RvP, Scholes, Rooney, Rio, Keane, Vidic, EvdS, Giggs, Neville osv United. Om Jesse Lingard är United för dig så är jag glad att du inte är manager. Han är inte ens värd att borsta deras skor, än mindre spela ordinarie som 10a. Vi är världens största klubb och att han (med flera, men nu handlade det om Lingard) ens är med i truppen är tragiskt.

      1
      0
 2. Jo jag vet att här finns människor som inte gör annat än skriver påhopp som inte är av denna värld. Är bara så trött på allt gnäll och negativitet runt vår kära klubb. Det är i klass med hur engelska mediakåren har betett sig mot sitt eget landslag i många år och den skit de fått utså ger inga lag nån skjuts i rätt riktning direkt.

  0
  2
  1. En grej att försvara klubben och allt vad det innebär, men jag förstår inte hur du kan försvara ett sånt uttalande från LINGARD?!?! Att han ser sig själv som en ledare? Haha seriöst?! Hur långt ner i botten ska vi hamna för att fatta att saker och ting inte stämmer i klubben därav kritiken från fans?
   Kommer du vara lika positiv om allt när vi spelar i championship?

   2
   0
 3. Lol !
  Sluta upp med fjantandet på instagram först och fokusera på fotbollen,
  tappat landslagsplats nu med och sällan från start i utd och han anser sig vara en ledare, aint gonna happen han är en fjolla som fortf har högstadietänkandet utanför planen..
  Som bragden skrev om sir alex ,Lingaard hade vart puts väck för 2 år sen om sir alex vart kvar.

  1
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen