post image

Lingard: Jag är ödmjuk och jordnära

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard förklarar att den mediala bilden av honom och bilden på sociala medier inte korrelerar med verkligheten. 

Lingard får ofta kritik av folk som kanske anser att han flamsar på sociala medier och genrealt inte är speciellt likeable. Nu har han gett inte intervju med The Mirror för att förklara att han inte är så som han själv framställer sig på sociala medier.
”Det är många personer som inte känner mig som dömer mig via sociala medier. Det är en annorlunda bild mot hur jag egentligen är. Jag är en ödmjuk och jordnära kille. Folk från akademin säger bra saker om mig. Jag jobbar hårt och gillar att spela fotboll.”
”Folk ser bara den roliga sidan – jag på sociala medier. Men jag jobbar fortfarande hårt bakom kulisserna. Men jag är en kul kille. Man får ett liv och man måste leva det fullt ut. Men bara när tiden är rätt såklart. 
”Jag för saker som folk inte vet att jag gör. Jag har min egen fitnesskille, min egen kock eftersom dieten är viktig för mig. Och jag har min egen massör som kommer. Jag gör saker som inte filmas och sänds ut till allmänheten.”

Lingard berättar även om ett gott råd han fick av legendaren Ronaldinho för ett par år sedan i USA.
"När jag tittade på videor på Ronaldinho så log han alltid. Oavsett vad. De handlar om kärleken till sporten. Jag minns när jag mötte honom i Amerika för några år sedan och han sa till mig - oavsett vad, se till att alltid njuta av fotbollen och spela alltid med ett leende på läpparna."
"Efter det så gör jag alltid det. Det är galet när man ser videor av honom och sedan faktiskt träffar honom. Det kändes galet att han hade det rådet till mig. Det tar man ju till sig från en av de största genom tiderna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen