post image

Lingard: Därför har jag varit så tyngd och ur form

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard berättar om alla personliga problem och oroligheter i livet som gjort att han inte kunnat fungera och prestera på jobbet på länge.

Jesse Lingard har länge varit under isen formmässigt, men har under de två senaste matcherna visat väldigt positiva tendenser. Ole Gunnar Solskjaer hintade nyligen om att Lingard haft en del problem utanför fotbollen och i en intervju med Daily Mail berättar han nu själv om hur saker i det privata tyngt honom och påverkat prestationerna på jobbet (dvs i United).
Både hans mor och mormor har drabbats av sjukdom och Lingard har själv tvingats ta stort ansvar för sina småsyskon – något som i kombination med oro över nära och käras hälsa gjort att hans tillvaro naturligtvis känts tyngd.
”Jag är normalt sett ganska livlig och vill få alla att skratta, men folk har sett hur jag förändrats. Jag har varit nere och lågmäld. Bara orolig. Jag har känt att alla bara lägger över allt på mig hela tiden och det har tyngt mig. Typ ”Här Jesse, lös det här själv” säger han.

"Min mamma har haft några grejer i flera år men aldrig riktigt fått hjälp. Men nu får hon det. Så jag har tagit hand om min bror och min syster. De är med mig. Det har varit tufft att se mina nära och kära kämpa och sedan komma till jobbet och försöka göra mitt jobb."
Lingard säger vidare att Solskjaer varit ett stort stöd.
"Jag presterade inte och han (Solskjaer) var på mig hela tiden. Han ville ha ut mer av mig. Jag kände att det var bäst att jag lättade på hjärtat och berättade för honom om allt. Han vet vad jag är för typ av karaktär. Jag behöver le och vara glad. Han sa bara till mig att allt kommer bli okej. Kanske att jag bara behövde höra det från någon. Han sa att han ville ha tillbaka den gamla Jesse och kanske att jag kan ge honom det nu."
"Som man så måste jag ta ansvar och vara där för alla. Jag har varit tvungen att mogna och skärpa till mig. Men ibland när ens oro är så stor så har man svårt att fungera ordentligt. Nu handlar det om att ta mig tillbaka till mitt bästa jag och jag känner att jag kan göra det."

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Jättetråkigt med problem i familjen. Dock så får Lingard det att låta som om han en gång tidigare varit superbra & presterat på en hög nivå, och att han vill tillbaka dit. Nja grabben… Du har aldrig varit bra i United och kommer förmodligen aldrig att vara det heller. Vi behöver en ersättare ASAP. Helst nu till vintern – men definitivt till sommaren.

  3
  7
  1. Han var ju dock jävligt bra förra säsongen om man jämför med denna. Han kanske inte en världsspelare men bättre än så här är han ju lätt. Han gjorde många viktiga mål, assist men främst jobbade han hårt o smart vilket öppnade upp för resten av laget. Denna säsongen har han ju gjort varken eller.

   8
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen