post image

Lineker slår tillbaka mot Evra för Pep-sågningen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Lineker slår tillbaka mot Patrice Evra för dennes kommentarer om Pep Guardiola och Manchester City. 

Patrice Evra har skickat en känga till Manchester City och Pep Guardiola där han menar att spanjoren inte är intresserad av att ha ledare i sina lag eftersom han själv vill ha total kontroll.

I citaten, som publicerats i spanska Marca, säger Evra också att spelare som väljer City bara gör det för pengarna – något märkliga citat från den omtyckte Unitedprofilen får väl ändå lov att sägas.

"Han vill inte ha personlighet. Det är han som är ledaren. De vill inte ha någon på planen som kan hjälpa dem när de har problem. Det är så han väljer sina lag. Han kan inte träna folk med personlighet. Han gjorde det i Barcelona också - han bygger sina lag för att ha kontroll över alla. Det är alltid han som bestämmer. City har gjort ett misstag, det är sanningen."

"De är traumatiserade. De påminner mig om PSG. De är klubbar byggda på pengar. Real Madrid har också pengar, men det finns en historia bakom. Manchester City har bara pengar och spelarna går dit enbart därför. De vinner ju också troféer, men spelare väljer att gå till Manchester City för de erbjuder mer (pengar)."

Den gamle storspelaren, numera experten Gary Lineker håller dock inte alls med Evra. Lineker retweetade en artikel om saken med bildtexten "Total nonsens."

Och på en kommentar som höll med Evra, med texten. "Helt rätt, fråga bara Ibra" så svarade Lineker "Fråga Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, De Bruyne, Muller, Pique, Lahm…”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen