post image

Lindelöfs tankar om Solskjaers uppsägning: Han betydde mycket för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Victor Lindelöf säger att det varit en tuff tid för alla inom Manchester United. 

Ole Gunnar Solskjaer var en omtyckt karaktär av de allra flesta, men efter en alldeles för svag höst fick han lämna sitt uppdrag som manager för Manchester United. Laget studsade tillbaka med en seger borta mot Villarreal igår kväll – en seger som innebär avancemang till slutspelet av Champions League – och efter slutsignalen pratade Victor Lindelöf med MUTV.

”Det har varit några tuffa veckor och tuffa dagar. Det har varit tufft. Ole har varit en coach som betytt mycket för mig och för många av grabbarna i laget. Som jag sa, det är blandade känslor nu. Det är alltid tufft när en coach måste lämna efter några dåliga resultat. Men jag är glad att vi kunde komma hit idag med mentaliteten för att vinna matchen.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Några dåliga resultat?
  Victor har spelat i United längre tid än Ole var manager.
  Jag skulle vilja påstå att tiden med Ole var ungefär hälften av matcherna icke godkända, 1/3 godkända och resten mycket bra.
  Jag tycker det är löjligt att lyfta upp Ole som en gud bara för att han spelade för United i dryga 10 år. Legendar hit och legendar dit. Det är IDAG och FRÅN IDAG som gäller, precis som Zlatan säger. Historik är totalt ointressant.
  För min del är Ole är en supersub. Punkt.

  5
  3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen