post image

Levy: Vi kan sälja Eriksen till en rival

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tottenhams ordförande Daniel Levy säger att man är öppna för att sälja Christian Eriksen till Manchester United eller annan PL-klubb under januarifönstret. 

Manchester United måste addera kreativitet på mittfältet. Det blir vi ofta varse när de möter lag som backar hem och då de gång på gång visar sig oförmögna att bryta ned täta försvar. En spelare som sitter på sådana kvalitéer är Christian Eriksen, vars kontrakt med Tottenham går ut i sommar.
Dansken var länkad med United i somras, men United ska ha valt att backa från förhandlingsbordet eftersom man kände att spelaren hellre ville någon annanstans – kanske Real Madrid? som kan också varit starkt länkad med.
Om det är sant eller ej låter vi vara osagt, men enligt The Mirror så kan han finnas tillgänglig för endast £25 miljoner i januarifönstret och Tottenhams ordförande Daniel Levy säger i en intervju med The Evening Standard att man är öppna för att sälja till en ligarival.

"Vi är ärligt talat inte rädda för att göra affärer med våra rivaler. Enligt mig så är det enkelt - för att en spelare ska vilja skriva på nytt kontrakt så måste omständigheterna vara de rätta och spelaren måste vilja det."
"Det är upp till dessa spelare om de vill stanna och spela för Tottenham och vi får se hur det blir. Jag vill inte kommentera individuella spelare för mycket. Jag tycker inte det är rättvist. Alla fall är olika. Det kanske finns en spelare som vill stanna och en annan spelare som inte vill stanna."
Borde United gå för Eriksen i januari tycker ni?
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

  1. Lopa min broder, annars?
   Nu när vi skriver så här i samma tråd så tror jag att The Manager snart kommer och kategoriserar/betygsätter våra inlägg i vanlig ordning. Anser han oss vara positiva får vi beröm annars blir det skäll igen, eller vad tror du? 🤭
   OnT:
   Vilken dröm att slippa tvinga spela Instagard, håller verkligen med dig om det!

   8
   7
 1. Eriksen ska inte köpas in! Vi var intresserade av han när Alex Ferguson var tränare, känns komiskt att värva en spelare 10 år senare.. Han har nått sin fulla potential så han kommer inte utvecklas heller.
  Ser hellre att vi köper in Son som Djuret skriver!

  7
  2
 2. Tror inte heller på Eriksen längre, han är säkert en väldigt duktig spelare än, men den enormt dåliga attityden och lojheten han visat den senaste tiden har gjort att jag inte längre tror på honom, han verkar va en legoknekt precis som Alexis.
  Aja den som lever får se.

  2
  0
 3. Tar Bruno Fernandes alla dagar i veckan. Eriksen känns som att han kommer vara en Mata 2.0. Klen, slö o tråkig. Han har gjort sitt bästa i Tottenham redan, så som Mata hade gjort sitt i Chelsea. Nu skall han avlastas o hamna hos oss, NEJ TACK.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen