post image

Leipzig om Werner och Upamecano

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

RB Leipzigs VD ger en uppdatering om klubbens ställning gällande Dayot Upamecano och Timo Werner. 

Manchester United har länkats med både Leipzigs mittback Dayot Upamecano och den eftertraktade anfallaren Timo Werner – som även länkats starkt med Liverpool – och den tyska klubbens VD Oliver Mintzlaff säger att man kommer behöva sälja spelare om man vill kunna värva spelare under kommande fönster.
”Under Covid-19-krisen så har vi andra större problem att tänka på än spelares kontrakt. Jag känner till villkoren i våra spelares kontrakt väldigt väl – speciellt våra bästa spelares kontrakt. För oss är det ett stort nej att våra bästa spelare skulle tillåtas att lämna klubben utan transfersumma. Det gäller både Timo Werner och Dayot Upamecano. Jag tänker på klubbens ekonomiska stabilitet. Vi måste sälja innan vi köper. Men jag ser bara ett begränsat behov av att sälja. Vi har en bra trupp” säger Mintzlaff till Sport1.
Werner har kontrakt med Leipzig till 2023, men Upamecanos kontrakt går ut nästa sommar och har en utköpsklausul på £52 miljoner.
Werner sa i en intervju med den tyska tidningen Bild i fredags att han föredrar en flytt utomlands framför en flytt till Bayern München – som han också länkats med. Och det är som bekant Liverpool som tippats dra det längsta strået i jakten på anfallaren, men The Mirror rapporterar nu att Liverpool med stor sannolikhet inte kommer göra några tunga värvningar i sommar efter kännbara ekonomiska effekter till följd av coronaviruset.
Manchester Evening News rapporterade häromdagen att Timo Werner är en av anfallarna som United bevakar inför transferfönstret.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen