post image

Leipzig: Han är mycket öppen för en flytt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

RB Leipzigs VD Oliver Mintzlaff säger att Erling Braut Håland vill lämna RB Salzburg senast i sommar och ger en uppdatering om konkurrenssituationen i jakten på hans signatur. 

Manchester United sägs vara favoriter till Erling Braut Hålands signatur, men det finns stort intresse även från andra storklubbar som hoppas på att vinna racet. Borussia Dortmund, Juventus och RB Leipzig är några av klubbarna som jagar 19-åringen och RB Leipzigs VD Oliver Mintzlaff ger en uppdatering om status på deras position i racet.
”Det är samma klyscha som vanligt. Vi kan köpa allt, vi kan kan få alla och göra vad vi vill. Tyvärr kan vi inte det. Då hade Håland redan varit här. Ja vi har träffat honom. Vi är intresserade av spelaren. Mycket intresserade.”
”Han lyssnade på oss och han är väldigt öppen för en flytt. Han vill byta klubb senast i sommar. Men det är inte lätt. Även Manchester United, Juventus och Borussia Dortmund är intresserade. Och även en del andra klubbar.”
Källa: MEN

.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Mycket prat om Håland nu, men jag vet inte hur positivt det känns? Vi har redan en ung lovande anfallare i Greenwood, ser hellre att man värvar ett säkrare anfallskort då, men helst vill man ju se mittfältare. I alla dess former.

  1
  2
  1. Martin: Håller med dig angående Håland. Skulle han värvas in till United så ser jag inte hur Greenwood ska få plats eller speltid? Trots att jag är mycket emot att spela med för många unga spelare – framförallt nedifrån – så måste jag ändå säga att Greenwood ser mycket intressant ut. Det skulle nog stanna upp hans utveckling – alternativt att han blir utlånad.

   5
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen