post image

Leipzig bekräftar bud på Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Red Bull Leipzigs sportchef Markus Krosche bekräftar att man lagt ett bud på Erling Braut Håland.

Transferkampen om en av Europas bästa målgörare intensifieras. I förra veckan förekom uppgifter om att Håland besökt både Dortmund och RB Leipzig för samtal och i slutet av veckan ska Ole Gunnar Solskjaer ha flugit ned till Salzburg för ett personligt möte med Håland och hans representanter.
Nu bekräftar RB Leipzigs sportchef att man lagt ett bud på spelaren.
”Vi har visat vad vi kan erbjuda och vad han skulle spela för roll i vårt lag. Nu är det upp till honom” säger Krosche till Kicker.
Även Leipzigs manager Julian Nagelsmann har bekräftat att man vill ha Håland och att man mött honom för att sälja in sin vision.

"Jag försökte förklara för honom på engelska hur jag ser på fotboll. Jag tror det gick ganska så bra. Man kan säga relativt lite efter en sån konversation, för de är ofta väldigt ensidiga. Det är mest coachen som pratar och agenten och spelaren lyssnar."
Ole Gunnar Solskjaer fick frågan om mötet med Håland, efter söndagens match mot Everton:
“Jag kommenterar inte spekulation, så det så. Han (Håland) vet vad han vill och vad han kommer att göra så jag behöver inte ge några råd till något annat lags spelare"svarade Solskjaer.
Manchester Evening News menar dock på att flygloggar visar ett privatplan från Manchester till Salzburg tidigt på fredagen och sedan tillbaka till Manchester innan det fortsatte vidare till Stavanger i Norge, varifrån Hålands far Alf Inge kommer.
 
Källa: MEN, Mirror
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen