post image

Lee Sharpe: Vad Antony måste göra för att lyckas bättre

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Lee Sharpe säger att Antony måste fila på variationen i sitt spel. 

Antony fick en flygande start för Manchester United efter sin 100 miljoner euros-överång från Ajax, med mål i sin debut. Fler mål följde, men formen har sedan dess avtagit och Erik ten Hag medgav häromdagen att ”han kan mer” – även om han också påpekade att United är ett bättre lag när Antony är på plan.

Ten Hag sa också att Antony måste bidra mer i offensiven. Med större variation. Och den f.d Unitedspelaren Lee Sharpe håller med - Antony är för lättläst, menar han:

"Han började väldigt bra med ett mål i debuten. Sedan gjorde han den där lilla snurrgrejen och alla kände bara "vad håller han på med." Och just nu ser han lite klen ut ärligt talat. Han har ju mycket talang med bollen men han tycks alltid vilja gå inåt och skjuta. jag tycker han måste variera sitt spel lite."

"Han måste lyfta lite på blicken. Men jag tror också det tar lite tid att anpassa sig till Premier League - fysiken och tempot. Han har absolut talangen, men jag tror också han har lite tur att Sancho varit borta så länge. Jag tror han hade haft svårare att ta plats om Sancho hade varit i bra form. Han har potential men han måste jobba på det."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen