post image

Lagkamraten: Han byter kanal när United visas på TV

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paris Saint-Germain-målvakten Marcin Bulka säger att Angel Di Maria ogillar Manchester United så pass att han byter kanal på TV:n när United dyker upp. 

Angel Di Maria signades av Manchester United från Real Madrid sommaren 2014 och inledde karriären strålande. Men formen dalade snabbt. Han kom inte överens med Louis van Gaal och han vantrivdes i staden. Droppen som fick bägaren att rinna över för argentinaren var då hans hem utsattes för ett inbrottsförsök och redan sommaren efter ankomsten lämnade han för PSG.
Den knotiga 32-åringen har tydligen inga bra minnen från tiden med United och hans lagkamrat Marcin Bulka säger att han till och med byter kanal på TV:n när United visas.

"Di Maria hatar Manchester United. Han har inga bra minnen från sin tid där och när någonting Manchester United-relaterat dyker upp på TV:n så byter han" säger Bulka.
Di Maria, som fick den ikoniska nr 7 i United, berättade nyligen att han inte ens ville ha tröjan men att klubben insisterade.
"Jag vet inte riktigt. När jag kom hit (till PSG) så såg jag att nr 11 var ledig. Det är ett nummer jag ofta hade när jag var yngre och som jag ville ha igen. I Real Madrid var nr 11 upptaget så jag tog 22. I Manchester United så gav de mig nummer 7. Jag hade inget val. Jag ville ha nr 11. Här hade jag ett val, så jag valde 11."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Håll klaffen din jävla orm! Du gick dessutom och tatuerade in #7 på armen – och det gör man inte ifall ”man inte vill ha numret”…. Jävla smutsmänniska. Den absolut vidrigaste spelaren som någonsin spelat för United. Ett jävla äckel – tack & lov att du stack!

  26
  1
     1. Vi har alla har ju olika läggningar.
      Medans vissa kommer igång se en ful argentinare tacklas av en fotbollsplan, kommer andra igång att se Rihanna stå på scen.
      Men det är så det ska vara. Det ska finnas en liten plats för oss alla.

      3
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen