post image

Läget i laget inför söndagens stormatch mot Arsenal

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

En tidigt lägesrapport inför söndagens toppmatch mot Arsenal. 

United hade en tung kväll i onsdags på Selhurst Park. Casemiro drog på sig sitt femte gula kort och missar därmed söndagens match på Emirates. Och Crystal Palace kvitterade sedan på stopptid, genom en vacker prispark som De Gea var chanslös på. Och under torsdagskvällens vann också Manchester City mot Tottenham, vilket gör att City ryker ifrån United lite i tabelltoppen.

På söndag ställs United mot Arsenal och man saknar som sagt sin kanske viktigaste spelare, Casemiro. United är det enda laget som hittills besegrat Arsenal i ligaspelet den här säsongen och det gjorde man utan Casemiro, i början av september.

"Casemiro är givetvis en väldigt viktig spelare för oss och en stor anledning till varför vi är där vi är nu. Men vi slog Arsenal utan Casemiro senast och nu får vi göra det igen" sa Erik ten Hag efter onsdagens poängtapp.

Diogo Dalot och Anthony Martial får ses som frågetecken. Inlånade Jack Butland finns tillgänglig igen och Fred löper inte längre risk för avstängning vid gult kort - då nästa gräns för avstängning efter 19 matcher är tio gula kort.

Jadon Sancho tränade med laget på Carrington under torsdagen, efter en två månader lång frånvaro - där han gjort ett personligt träningsprogram för att komma i mental och fysisk form. Att han ska slängas in i hetluften mot Arsenal får dock ses som föga troligt.

Källa: Manutd.com

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen