post image

Kronprinsen förbereder nytt Unitedbud

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail och The Mirror så förbereder Saudiarabiens kronpris Mohammed Bin Salman ett nytt bud för att försöka få familjen Glazer att sälja Manchester United. 

Glazers är generellt inte speciellt populära bland Manchester United-fansen och många hade nog gärna sett ett ägarbyte. Det har tidigare ryktats om att Saudiarabiens kronpris Mohammed Bin Salman vill köpa Manchester United och Daily Mail rapporterar att han försökt göra detta vid två tillfällen, men fått se bud på omkring £3 miljarder nobbade av Glazer-famijen.

Nu ryktas det om att en av Glazer-bröderna, Kevin Glazer förbereder att sälja sitt ägande - 13% av Manchester United - på New York-börsen. Och enligt Daily Mail ser Bin Salman detta som en möjligen att på nytt försöka förvärva hela Manchester United. Enligt rapporten tros dock resten av Glazer-familjen forfarande vara angelägna om att behålla sitt ägande.
Glazers må inte vara populära. Men Saudiarabien är ett kontroversiellt land. Hade Bin Salman tagit över United så hade man dock fått enorma resurser.
Hade ni velat se ett sådant ägandeskifte?
Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Haha visst att det går dåligt för våran klubb men att sälja oss på det här sättet till en så smutsig människa? Ni som hänger på den här sidan gör att jag tröttnar mer och mer på klubben, börjar på riktigt få avsmak.
   Antar att du var en av flera som skrek mouout vangaalout osv. För att dom inte var ”manchester united”. Men att sälja våran klubb på det här viset okej? Skäms!

   9
   8
 1. Saudi Arabien som land har inget behov att plocka lite kaffepengar från rörelsevinster som United ger varje år. Utan dessa pengar blir kvar i klubben för framtida spelarinvesteringar och förbättringar i klubben.
  Även jag personligen är emot oljepengar, så är det ändå ett bättre alternativ än ägas av en girig ägarfamilj som Glazer.
  En annan positiv sak lör hända. Om Glazers försvinner, då lät också Woodward försvinna från klubben. En ny VD med kommersiellt ansvar kommer att anställas, plus en ”director of football” plus en ny chefstränare.
  Först då kan vägen tillbaka till toppen påbörjas.
  Detta måste ske innan vi åker ur PL (vid en förlust idag kommer vi vara en poäng från nedflyttning).

  15
  2
 2. Ni måste fatta vad smutsiga pengar innebär. Har ni inte tagit del av hur modet av Khashoggi gick till och vem som ligger bakom.
  Den ägaren skulle få mig att säg upp mitt medlemskap och sälja mina aktier.
  Och om ni skiter i ovanstående, kan jag meddela att pengar inte är vårt stora problem.

  7
  9

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen