post image

Konkurrensen om Sancho hårdnar

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail så planerar flera av Europas största klubbar att försöka värva Jadon Sancho och konkurrensen förväntas bli stenhård. 

Jadon Sancho ryktas vara ett av Manchester Uniteds primära transfermål för nästa sommars transferfönster, men 19-åringen är glödhet på marknaden och flera av Europas storklubbar förbereder nu för att försöka signa honom, skriver Daily Mail.
Enligt tidningen så planerar både Real Madrid och Paris Saint-Germian att utmana Manchester United om engelsmannens signatur.

Sancho lämnade Manchester Citys ungdomslag 2017 och flyttade då till Dortmund. Han har sedan dess gått från klarhet till klarhet i Tyskland och får i dag ses som en av Europas mest spännande unga spelare.
Dortmund har flera gånger sagt öppet att man inte räknar med att kunna behålla Sancho speciellt länge och enligt rapporten i Daily Mail är man öppna för att sälja honom för strax över £100 miljoner.
Sancho tros som sagt toppa Manchester Uniteds önskelista över rekryteringar, men frågan är om man i dagsläget kan utmana de hetaste klubbadresserna i Europa. Det där med att kunna erbjuda spel i Champions League brukar kunna bli en viktig faktor och just nu känns det långt borta. Men det är långt kvar på säsongen!
Källa: Daily Mail

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen