post image

Klopps svar på om Liverpool kommer signa Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jurgen Klopp svarar på frågan om Liverpool kommer att signa Jadon Sancho under kommande fönster.

Sancho är Uniteds primära transfermål för kommande fönster och man har länge ryktats vara favoriter till hans signatur, men det har även ryktats om intresse från Liverpool och i en intervju med den tyska tidningen Bild så fick Jurgen Klopp frågan om Liverpool kan signa Sancho i sommar.
”Sancho hade varit fin i en röd tröja. Men jag tror inte någon sån affär kommer ske i sommar. Han är en väldigt intressant spelare. Om han flyttade till Liverpool så hade jag blivit mest överraskad av alla.”

Källa: Metro

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Jag hade blivit mera förvånad om Klopp (eller nån annan tränare) skulle svara:
  ”Vi kommer signa Sancho under sommarfönstret”.
  Personligen är jag inte så säker på att det är bättre för United att Timo Werner hamnade i Chelsea istället för Liverpool. Nu lär Chelsea steppa upp en nivå med sina nyförvärv. Liverpool lär väl behålla sin nivå. Citys framgång lär väl bero på CAS. Missar dom 2 CL spel, finns det risk att dom tappar en del av sina stjärnspelare. Vem vill spela i EL om man kan spela i CL?

  0
  0
 2. Jag har länge funderat på varför inga ’Sancho till Liverpool’-rykten exploderat då han är den han är och Liverpool är där de är just nu. Jag tror tyvärr Liverpool har större chans att värva honom då han säkert har fått mycket luft på grund av allt prat. Hade jag varit honom och nu tänker opartiskt, så skulle jag gå till Liverpool. Jag tror det kommer bli en dragkamp om honom. Frågan är vem vi kommer värva i sommar, för jag är säker på att det blir någon men vem är frågan. Jag tycker inte vi behöver Grealish. Ser hellre att vi värvar en renodlad högermittfältare (som Sancho) och sedan jobbar på de spelare vi har. Svårt att förutspå med tanke på ekonomin och om vi tar fjärdeplatsen.

  0
  0
  1. PaulPogba: Hmm låt mig tänka varför ingen snackar om Sancho till Liverpool. Kan det vara för dom har Salah och varken han eller Sancho vägrar att spendera EN minut på bänken? Ja, det kan nog vara därför.

   0
   0
  2. Kan ju ha och göra med att Sancho inte vill sitta på bänken bakom ligans och kanske tom. bästa högerytter i form av Salah?
   Man kan tom. ställa sig frågan.. VARFÖR skulle Sancho gå till Liverpool där han inte kommer få garanterad speltid istället för United där han skulle få en garanterad plats på högerkanten (Vem skulle ta den ifrån honom? Lindgard? James?) och ändå komma till ett lag som utmanar om CL och med honom tom. om ligan? För om han velat sitta på bänken men vinna titlar så hade han ju kunnat stanna på Citys bänk..
   Angående Grealish så kan han spela både på höger och vänsterkanten och dessutom i mitten på det offensiva mittfältet. Denna typ av spelare finns inte i Uniteds trupp idag.

   0
   0
   1. Det är alltid lätt att lockas gå till dom som är dom bästa för stunden.
    Men dagens 20 åringar har inte tålamodet att vänta på ”sin tur”, utan vill få förstaplatsen på en gång. Därför tror jag inte heller att Sancho kommer välja Liverpool. Ytterst få spelare som Klopp har köpt till Liverpool har fått sin plats på en gång. Det är väl Allison Becker, Van Dijk, Mane och Salah. Men dessa är kanske dom bästa på sin position i världen. Inte blir det lätt att nån slår in sig i dagens Liverpool, vilket kommer hämma dem, och gagna alla andra lag.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen