post image

Klopps svar på 10-årige United-supporterns vädjan

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jurgen Klopp skickade ett skriftligt svar till den 10-årige Manchester United-supportern som i ett brev bad honom att sluta vinna med Liverpool. 

Liverpool flyger fram och är just nu det bästa laget i Europa under Jurgen Klopps ledning. Uniteds stora rival är obesegrade i sina 43 senaste ligamatcher, leder Premier League med 22 poäng och är på väg att redan nu säkra sin första ligatitel på 30 år.
Det svider ju för många United-fans och den 10-årige Daragh Curley skickade ett brev till Jurgen Klopp och vädjade gulligt om att han måste få Liverpool att sluta vinna matcher nu.
10-åringen skrev:

"Liverpool vinner för många matcher. Om ni vinner nio till matcher nu så har ni den bästa obesegrade sviten i engelsk fotboll. Som United-fan så är det väldigt tråkigt. Så nästa gång Liverpool spelar, snälla gör så de förlorar. Du borde bara låta det andra laget göra mål. Jag hoppas jag har övertygat dig om att inte vinna ligan eller någon annan match igen någonsin."
Och Jurgen Klopp svarade i sin tur 10-åringen med ett brev, som löd:
"Tyvärr så kan jag inte uppfylla din önskan här. Inte avsiktligt i alla fall. Hur mycket du än vill att Liverpool ska förlora så är det mitt jobb att göra allt jag kan för att hjälpa Liverpool att vinna eftersom det finns miljontals människor runtom i världen som vill att de ska ske. Så jag vill verkligen inte göra dem besvikna."
"Som tur är för dig så har vi förlorat matcher tidigare och vi kommer att förlora matcher i framtiden, för sån är fotbollen. Jag tror att en sak jag med säkerhet kan säga är att din passion för fotboll och för din klubb aldrig kommer att förändras. Manchester United är lyckligt lottade som har dig."
"Jag hoppas att om vi har glädjen att få vinna några fler matcher och kanske till och med lyfta några troféer att du inte blir allt för besviken eftersom även om våra klubbar är stora rivaler så har vi också en stor respekt för varandra. För mig är det vad fotboll handlar om."
"Ta hand om dig och lycka till!"


Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Undrar om Ole hade svarat skriftligt om situationen hade varit tvärtom, dvs United vinner nästintill samtliga sina matcher och en 10 årig Liverpool fan vädjar till Ole att sluta vinna matcher och titlar.

  4
  2
 2. Hemskt läge för ManUtd tyvärr, denna säsong är den värsta för ManUtds supportrar. Och det som gör säsongen ännu sämre är att ManUtd har ingen plan för att återhämta det starka och fantastiska ManUtd.
  Om ManUtd inte utmanar om PL titeln nästa säsong så är det försent,,, enbart ManUtds historia som kommer vara kvar,,, dvs det engelska AC Milan.

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen