post image

Klopp: Tidningarna hjälper United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jurgen Klopp anser att media hjälper Manchester United genom att sätta så stark underdog-stämpel på dem och han tror inte heller på att Solskjaer talar sanning om skadeläget. 

I morgon tar United emot Liverpool hemma på Old Trafford och det är som bekant ett svagt 12:e-placerat United som ställs mot en stark ligaledare och ärkerival. Jurgen Klopp köper dock inte att United skulle vara så underlägsna som media vill påstå.
”Folk försöker få det att framstå som att det är VI som är laget och United är inga. Så det är den situationen som alla skapar – Att vi är så bra och de har så många problem. De kan inte spela fotboll längre och vi flyger och allt sånt. Jag har sett allt sånt och det verkar som om de vill hjälpa Man United. Alla dessa artiklar ser ut att vara skrivna av Man United-supportrar” säger Klopp.

Solskjaer har inför mötet sagt att både De Gea och Pogba kommer missa matchen och att det inte är säkert att Martial och Wan-Bissaka hinner bli spelklara även om de tränat under veckan, men Klopp är inte säker på att Solskjaer varit ärlig i sina skaderapporter.
"För några dagar sedan tror jag Solskjaer sa att De Gea och Pogba inte hade en chans. I dag är det kanske. I morgon är det 100%" säger tysken.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen