post image

Kleberson: Låt honom dribbla och utmana

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle mittfältaren Kleberson tycker att man ska låta Andreas Pereira dribbla och ta sig an uppgifter i offensiven, snarare än djupare i plan. 

Andreas Pereira kom till Manchester Uniteds akademi från PSV år 2011 och fick sin debut i förstalaget 2014, men det blev ingen flygande start och han har tillbringat tid ute på lån de senaste åren i Granada och Valencia.
Denna säsong har han dock fått chansen i Manchester United och en hel del speltid under Ole Gunnar Solskjaer – möjligen delvis beroende på att många mittfältare som är högre upp i hierakin varit skadade.
Den belgienfödde brassen blandar och ger. Han lyckas sällan något vidare i en djupare mittfältsroll och gör det ofta bättre högre upp i banan. Hans landsman Kleberson – som gjorde ett par säsonger i United i mitten av 00-talet, tycker att det är så han bör användas.
”Andreas har gjort några bra matcher den här säsongen. Speciellt med Fred på mittfältet. När de spelar i Europa League så ser han mer självsäker ut och när han dribblar med bollen så kan han vara farlig. När han spelar så så kan han göra skillnad i en match och det har han fortfarande chansen att visa den här säsongen. När Man United spelar bra så kan han växa in i laget.”

Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ja, Andreas ska verkligen inte vara en sittande mittfältare! Han har fått utstå mkt skit för hans insatser där, när Olé egentligen is the one to blame! Han gjorde sitt bästa för laget, men han får inte ut något av sin kapacitet där och ska inte spela där! Vid skador och tunt utbud på defensiva mittfältare vid laguttagningar, så är det bättre att slänga upp en mittback att sköta defensiven i mittfältet – vid kris! När Andreas spelar, så ska/borde han alltid spela antingen som 10:a eller ha en offensiv roll i ett tre-manna mittfält (4-3-3 eller 5-3-2), då får man ut bäst av honom. Om inte (vid något tillfälle), så är han bara mänsklig och har en dålig dag som vem som helst kan ha ibland!

    5
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen