post image

King: Det hade varit en dröm för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Josh King pratar om varför inte flytten till Manchester United blev av, men säger att det hade varit en dröm att få en andra chans i klubben. 

United försökte låna in Joshua King under januarifönstrets sista dag men fick nobben av Bournemouth, som inte ville släppa norrmannen. King tillhörde Uniteds ungdomslag mellan 2009-2013 men fick aldrig något genombrott och lämnade 2013 för Blackburn. I en intervju med norska TV2 säger han att det skulle varit en dröm att få en andra chans i Manchester United.
”Hur nära det var han jag inget fullständigt svar på. Jag måste vara försiktig med vad jag säger. Jag hade en viss tro på att det skulle hända. Och det var lite känsligt för mig eftersom jag flyttade till England som 16-åring för att nå min dröm och jag vill nå det där målet i Manchester United.”
”Det hände inte då och jag fattade beslutet att lämna. Men när man nu hör att United lagt ett bud på en så kommer känslorna från när man var 16 tillbaka. Men varför det inte hände vet jag inte. Jag är en Bournemouth-spelare och jag gillar verkligen att vara här. Men jag kan inte ljuga – det hade varit en dröm (att spela för United).”
Källa: MEN

.
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen