post image

Keanes betyg på United-ryktet Rice

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane ger sitt utlånande om ett av Manchester Uniteds primära transfermål, Declan Rice. "Vad han kan bli bättre på? listan är lång" säger Keane. 

Manchester United länkas med många talangfulla unga britter som utgör pjäser i Gareth Southgates spännande landslag. En av dessa är West Hams mittfältare Declan Rice, som sägs vara ett av Uniteds primära transfermål för kommande år.
Enligt ryktena så kan dock 20-åringen komma att bli mycket dyr och Roy Keane tycker att han har lång väg kvar. Inför gårdagkvällens match mellan Kosovo och England sa den f-d Unitedkaptenen.

"Vad han behöver förbättra? Det är många saker. Han har fått mycket hyllningar de senaste månaderna. Jag jobbade med honom i det irländska landslaget. Vad han måste förbättra - ja vad ska jag börja med? Jag tycker inte han är konsekvent nog. Han hänger inte med snabba spelare. Han är slarvig med bollen. Jag kan fortsätta."
"Han är en spelare som nu spelat sig själv ut ur laget eftersom han inte varit tillräckligt konsekvent för West Ham. Han har ännu en möjlighet nu i kväll och det är ju klart och tydligt en position i laget som Gareth Southgate inte vet riktigt vem som ska ta hand om i laget. Han spelar där regelbundet för West Ham så det är ett möjlighet för honom i kväll, men han måste ta vara på chansen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen