post image

Keane: Vad säger det om resten av laget?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane säger att det faktum att Solskjaer utsåg Harry Maguire till kapten, säger något om resten av spelarna i Manchester United. 

Manchester United har väl egentligen inte haft en stark karaktär som kapten sedan Wayne Rooney. Ashley Young ärvde bindeln av Antonio Valencia i somras, men under säsongen har bindeln gått runt laget och burits av bl.a Harry Maguire, David De Gea, Jesse Lingard och Marcus Rashford.
När Young i förra veckan lämnade Manchester United för spel i Inter så fick Maguire ärva binden permanent. Roy Keane, som var en stenhård Unitedkapten, satt i går i Sky Sports studion under Liverpool v United och uttryckte en oro över vad det egentligen säger om killarna i laget när en spelare som bara varit i klubben i ett halvår får bindeln.

"Jag blir oroad när en ny spelare får bindeln eftersom det säger mycket om de andra grabbarna. Men han är i en bra ålder och han verkar vara en vettig grabb. Det handlar om laget."
"Låt dig inte distraheras av det - av kaptenskapet. Man behöver inte armbandet för att vara en ledare, men han tycks vara väldigt stolt över det. Det är ett stort ansvar. Jag försökte alltid fokusera på att vara den bästa spelaren på träningarna och i matcherna och förhoppningsvis följer då de andra spelarna."
 
Källa: Mirror

 
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen