post image

Keane: United har en bra bit kvar till att kunna utmana

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane förklarar vad han anser att Manchester United behöver göra för att närma sig toppen. 

Värvningen av Bruno Fernandes tog Manchester United flera steg närmare den nivå man vill hålla ute på planen och nu när Paul Pogba är tillbaka (och möjligen stannar?) så ser det onekligen lovande ut. Ett par kvalitetsvärvningar in under kommande fönster bör ge United chansen att på allvar utmana nästa säsong – men Roy Keane tror att det snarare kommer handla om att utmana om fjärdeplatsen än att utmana om ligatiteln.
”De är fortfarande några spelare bort (ifrån att kunna utmana). De har ju förstärkt, men ligatabellen ljuger inte. Titta på deras poängskörd. Jag vet att folk säger att de haft ett par bra resultat mot Man City och Liverpool, men allt handlar om poängen. Så nej, jag ser inte att United ska kunna utmana om ligan nästa år eller året efter det.”
”Jag tror att de kommer bli bättre och att de kommer stänga gapet (upp till toppen), men det finns fortfarande jobb att göra för Ole och spelarna. De saknar någonting. De har inte varit tillräckligt konsekventa. Folk har analyserat det och sagt att Uniteds styrka just nu är kontringsspelet. Problemet har varit när de haft stort bollinnehav – att bryta ned lag.”
” Om United får in en eller två nya spelare så kommer de definitivt utmana om topp-fyra, men det är stor skillnad på att försöka ta fjärdeplatsen och att vinna ligan. De behöver en eller två spelare. Och jag tycker United behöver förstärka i försvaret.”
United ligger just nu 6:a i tabellen inför morgondagens match mot Brighton på Amex Stadium. Vid seger går man om Wolves (som har en match mer spelad) och tar tillbaka femteplatsen.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen