post image

Keane: Ibland måste man förlora för att vinna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane säger att Manchester United måste låta Paul Pogba lämna i sommar. Bita i det sura äpplet och sälja honom, trots hans stora kvalitéer. 

Situationen med Mino Raiola börjar bli ohållbar för Manchester United. Och tyvärr handlar snacket idag mycket om Raiolas senaste utspel – denna gång riktat mot Solskjaer – snarare än om Uniteds fina prestation och tunga seger borta mot Chelsea igår kväll.
Roy Keane säger att det är dags att säga tack och hej till Pogba och vara beredda på att det kan svida att se honom briljera och nå nya höjder i en ny klubb. Men att det ändå är ett måste att han lämnar nu.

"Det har förekommit mycket oväsen från Pogbas läger de senaste månaderna. Det enkla som jag hade gjort är att sälja honom i sommar. Han är en bra spelare, men det är för mycket bagage med han och hans agent så sälj honom bara."
"Ibland måste man förlora för att vinna, men om man inte är rätt för klubben och dessa agenter skrattar åt en så låt bara grabben gå. Se till helheten. Jaga inte efter dessa spelare som inte vill vara i klubben. Jag tror inte Pogba vill vara där, så ta honom bara i hand och säg hej då."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen