post image

Keane: Helt enkelt för dåliga för United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane sågar Manchester United och säger att många av spelarna helt enkelt är för dåliga… United med sitt unga 0beprövade lag, sin nya transferstrategi och oerfarna manager går en oviss framtid till mötes efter att säsongsupptakten blottat sprickorna i bygget och Roy Keane – som numera är expert på Sky – säger att han […]

Roy Keane sågar Manchester United och säger att många av spelarna helt enkelt är för dåliga...
United med sitt unga 0beprövade lag, sin nya transferstrategi och oerfarna manager går en oviss framtid till mötes efter att säsongsupptakten blottat sprickorna i bygget och Roy Keane - som numera är expert på Sky - säger att han känner en oro över den brist på kvalité som dagens Manchester United visar upp.
"Jag har känt Ole en lång tid och han är en av de trevligaste grabbarna du någonsin kommer att träffa men bara genom att se hans ögon så är det tydligt att han kokar och är äcklad. Som vilken manager som helst så kommer han försöka försvara sitt lag. Jag tycker alltid att man kan döma utifrån resultaten. Managers kan backa upp sitt lag bäst de vill men det handlar bara om vad de gör ute på planen när domaren blåst igång matchen."
"Vi såg inte det idag. Det är Manchester United vi pratar om. Om vi tittar på första målet så är det grunderna i fotboll - stänga ned, springa ikapp och det summerar Manchester United just nu. Det finns en brist på kvalité, en brist på offensivt hot. Jag tycker det ser ut som att de nästan förlitar sig på att den nya unga killen James ska vinna matchen åt dem. Han är en ung grabb som kommit in från Swansea. Han håller fortfarande på att lära sig, men de lutar sig mot honom. Rice och Noble styrde mittfältet i dag och var väldigt bra. Jag känner för Ole. Jag tror att tankar snurrar omkring där inne."
"När man spelat för den här klubben så finns det en del lojalitet och man tycker om klubbens historia, men sanningen är den - och det har jag sagt under några år nu - att Manchester United inte är bra nog.  Vi kan kritisera spelarna. Jag är kritisk mot dem om de inte tar löpningar och stänger ned spelare, men många av dessa spelare är inte bra nog för Manchester United. Så enkelt är det och vi kommer ha samma diskussion flera gånger under säsongen."
"De är helt enkelt inte tillräckligt bra. Var börjar man ens med det här laget? De har köpt in några spelare. Det är en start och de är bättre än de tidigare, men när man ser dem spela i dag och tänker att man skulle sätta på dem några andra tröjor så hade man inte tro att det var Manchester United. Historia och sådant kan bara ta dig så långt. I dag ställde de inga krav på varandra. Målvakten, Maguire osv de är erfarna spelare och jag precis som Ole är förvirrad nu. Jag vet inte ens var jag ska börja."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

 1. Tänk om ni kunde skriva så här istället lopa och DJ-uret och kanske någon till. Då hade vi lyssnat mer istället för att reta oss på det ni skriver. Tycker han säger samma sak som ni vill förmedla men på ett mer förlåtande sätt.

  0
  0
  1. Haha vad skön du är riffe, ger instruktioner till de som skriver på ett sätt som retar dig så att det inte ska råka hända igen.
   Härligt initiativ! 🙂
   Jag hade säkert också uttryckt mig mildare i en såpass offentlig miljö som Kean ändå befinner sig i.
   Jag önskar ju också att många här hade uttryckt sitt missnöje likt Kean istället för att vara positiva klubben och låtsas som att allt är bra, men jag föredrar dock diskussion istället för att uppmana folk hur de bör eller inte bör skriva.
   Med det sagt, tack för omtanken antar jag ✌?

   0
   0
     1. Ja!
      för ”Sälj hela truppen, vi är helt jävla värdelösa”
      ”Vi är sämst i Europa, hahaha”
      ,”Nu tänkte jag skriva något negativt men då jag är ett troll enligt..” eller ”Jag är osvensk och våga uttrycka mig”
      Det är ju så insipprande att läsa det, och det är fan varenda jävla dag!
      Sen om folk skriver någon positiv kommentar om en positivt vinklad artikel om James eller Greenwood tex så betyder inte det att folk inte fattar att United är väldig under isen just nu.

      0
      0
    1. Haha den ena av er såg positiva tendenser i west ham-matchen och den andra trodde det var mourinho som förstört klubben som den leende skandinavien skulle rädda upp i toppen igen.. så ja, just ni som tog åt er av det jag skrev är typexempel.
     Gå och lägg er nu grabbar, det börjar bli sent ???

     0
     0
     1. Läs gärna din egna kommentar ifrån west ham matchen och sedan min igen. Läs det 5ggr om det så behövs, så kanske du förstår.

      0
      0
 2. Håller med Keane här, man kan inte skylla på Ole för all skit som pågått senaste 6 åren. United har spenderat mer än 10 miljarder sedan Fergie lämnade. Och nu hoppas vi på en topp6-placering. Det är sjukt! Problemet är på styrelse-nivå med Glazer och Woodward i spetsen. Och anledningen till att Woodward inte tar in en sportchef, är väldig enkel (lika enkel som att SKAFFA en jävla sportchef), han skulle i så fall bli av med den makt han har i United. Och så länge dessa styr, så skiter man i fotbollen, och tänker endast på pengarna som klubben genererar. Och mina kära vänner som älskar denna klubb, det är bara att inse att ALLA våra pengar som vi handlar för hamnar direkt i Glazers ficka, och vad får vi tillbaka? Jo, i bästa fall en topp10-placering!
  Jag är den första som erkänner att jag inte kommer köpa något mer från shoppen. Jag nöjer mig med de tröjor, mugg och annat som jag köpt tidigare. Inte en krona till dessa giriga idioter som skiter i fansen!
  Ibland är det skönt att få skriva av sig lite. =)

  0
  0
 3. 1.En ny strategi har tagit fart lik den man hade under Sir Alex, ngt klubben behöver ha oavsett vem som är tränare. Värva rätt med omtanke, en stomme av brittiska spelare och se till att verkligen ge Ole pengarna när tillfälle ges.
  2.Tålamod
  3.Sport Director är ett måste enligt mig. Anledningen är min misstro gällande Woodward, anser han inte fyllt kostymen efter David Gill på ngt sätt. Finns ganska många exempel, ja ni vet vi behöver inte gå in mer på det här.
  4.Att låta Ole bygga detta nya lag under förutsättningen att han får verktygen. Har han verktygen och inte klarar det ändå, dvs om 1-2 år är han kanske inte ett ämne som tränare, simple is that!
  5.Värvningar/Rekryteringar av brittiska spelare givetvis en bra strategi, dock lär man få slanta rätt hårt med tanke på att det fakto är dyrare att värva brittiska spelare för brittiska topp klubbar med mkt pengar. Därav är en Sport Director ännu viktigare för scouting utomlands.
  6.Truppen är tunn och delar är inte tillräckligt bra, vissa kan fylla en funktion ur andra aspekter än att vara en startspelare men dom är få. Andra bör säljas i och med nya värvningar/rekryteringar, Matic, Bially, Rojo, Young (Young går nästa år efter kontraktet löpt ut).
  7.Värvningar som jag anser behövs. 2x MF, 1x DM 1x HY, 1x CF, 1x MB, 1x VB. Detta kommer säkert gå över 2-3 Transfer fönster för att få rätt spelare med rätt personligheter. Se även till att inte enbart värva talang, gärna 2-3 etablerade spelare av klass som föredömen för de yngre.
  8.Pogba? Behöver vi honom? JA vi behöver honom men kan ersätta honom. Är han tillräckligt motiverad? Tycker inte det. Vem kan ersätta honom? Jag tror stenhårt på J. Maddison i Leicester, tror han kommer bli topp spelare många år framöver.
  Det jag ser Maddison prestera vecka ut och vecka in är mil bättre än Pogba. Jämnare, stor arbetsvilja, bra fötter, kreativ mittfältare. Pogba har ljus glimtar i världsklass men tycker inte det håller i längden då han kan försvinna vissa matcher. Som tidigare nämnt kanske han växer med bättre spelare bredvid sig men anser detta har med mentalitet att göra, därav ingen förlust under förutsättningen att han ersätts.
  Ösnkemål värvningar:
  CF – Vet faktiskt inte vem, gärna en löpstark tyngre forward.
  HY – J.Sancho (Ung, brittisk och redan världsklass, skulle passa perfekt)
  MF – R. Neves – Extrem arbetskapacitet, ung och skulle komplettera Pogba bra.
  MF – J.Maddison – Ung brittisk och redan nu en väldigt bra 2-vägs spelare.
  DM – Declan Rice (Ung brittisk skulle passa perfekt som ersättare till Matic, går rakt in i startelvsn, McTomminay komplementspelare.
  MB – Dias ifrån Benfica, ung, bra huvudspel, stark och explosiv. Tyvärr för oss svenskar ersätter han Lindelöf som får vara komplementspelare.
  VB – Vet ej, ett komplement till en skadebenägen Shaw.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen