post image

Keane: Ett riktigt Man United-framträdande

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane känner en optimism efter Manchester United fina insatser mot Manchester City och Tottenham. 

Manchester United har en mycket stark vecka bakom sig, med segrar över både Tottenham och Manchester City. Två segrar som gjort att man nu klättrat upp till 5:e plats i Premier League och två segrar där laget visat vad man verkligen går för.
Roy Keane, som ofta varit starkt kritisk mot United på senare år sa i Sky Sports-studion att det här var ett riktigt Manchester United-framträdande.
”Jag såg absolut inte det här komma. Det var fantastiskt – ett riktigt Manchester United-framträdande. Mängder av mod och personlighet. De var otroligt bra. Jag tycker inte det var en jättegrej att slå Tottenham hemma, men den här segern kommer ge spelarna mycket självförtroende eftersom de blivit kritiserade och ingen gillar att bli kritiserad.”

"Hatten av till Manchester United. Oavsett vad som händer i januari med all spekulation och frågetecken kring Ole så var de otroligt bra. Det här var ett Manchester United-framträdade. Det handlade inte bara om hur de kontrade. Det var hur de hanterade matchen - blockade och visade personlighet. Jag njöt verkligen av att se dem - det här är vad Manchester United handlar om. Men nyckeln är att vara konsekventa, vecka in och vecka ut. Förhoppningsvis kommer dessa unga spelare att ta med sig det."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen