post image

Keane: Ett oroande tecken

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane känner sig bekymrad över att Bruno Fernandes är några nivåer över resten av laget kvalitetsmässigt. 

Manchester United utkämpade i går en tuff kamp mot Everton på Goodison Park och potten fick delas efter 1-1. Det var dock med blotta förskräckelsen, sedan Everton fått ett mål bortdömt av VAR i matchens absoluta slutskede. Ett omdiskuterat beslut, som många menar var felaktigt.
Det var som vanligt Bruno Fernandes som var nyckeln för United, men Roy Keane – som satt i Sky-studion – uttryckte en oro över att portugisen inte har tillräckligt med stöd runtomkring sig.

"Det är ett orostecken (att United väntar på briljans från Fernandes) för han är ny i klubben. Det United saknade i andra halvlek var riktig kvalité. Man kan komma med ursäkter om att de spelade i mitten av veckan, men det var hemma och en ganska bekväm seger (mot Brugge)."
"Martial var icke-existerande i dag och grabben Greenwood håller på att lära sig. Man kan inte bara förlita sig på Fernandes hela tiden. Han behöver support runtomkring sig. Det såg vi inte. Det är för hårt att säga att det här var ett steg bakåt, men det jag såg från United i andra halvlek oroade mig."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Håller med ,,, dessutom finns det en risk att Brunos kvalitetsnivå kommer sjunka pga den låga kvalitetsnivån som resten av truppen har!! Man har upplevt detta med andra spelare som spelade väldigt bra första matcher med ManUtd och då sjönk deras kvalitetsnivå,, tex Maguire, Baily, Wanbisaka… etcetera

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen