post image

Keane: Därför kommer Spurs inte utmana United om fjärdeplatsen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane förklarar varför Tottenham inte kommer räcka hela vägen i topp-fyra-racet. 

City, Liverpool och Chelsea kommer göra upp om första, andra och tredjeplatsen i tabellen och det återstår då bara en åtråvärd Champions League-plats för övriga lag att slåss om. United har just nu fjärdeplatsen men tabelläget är snårigt och det faktum att många av lagen har olika många matcher spelade pga av diverse Covid-avbrott gör läget något svåröverskådligt.

En av Uniteds huvudkonkurrenter om fjärdeplatsen är Tottenham, som ligger två poäng bakom med två matcher till godo. Men Roy Keane tror inte Spurs har vad som krävs för att utmana United i slutändan.

"Man United var under press igår. De behövde ett stort resultat mot West Ham. Man tittar på de alternativ som managern hade på bänken - Rashford, Cavani, Martial. Okej Martial har sina och nedgångar, men de är ändå bra alternativ för en manager. Och sedan tittar man på Conte idag - hur bra han än må vara så tittade han sig antagligen över axeln och tänkte jag tror inte den här truppen är bra nog för topp-fyra-"

På frågan om Tottenham är kapabla att ta in poängen på United, svarade Keane "Nej" för att sedan utveckla vad han anser Spurs saknar.

"Bredden som Man United har. West Ham gör bra ifrån sig och Arsenal har troligen en aningen bättre trupp. Tottenhams elva är hyfsad, men elva spelare räcker inte. Man måste ha en hel trupp med bra spelare för att nå hela vägen. Under kommande månader kommer man råka ut för skador, avstängningar, landskamper osv - det är då man behöver en trupp som Man United visade igår. Det är där West Ham skulle kunna falla och det är definitivt där det brister för Tottenham."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen