post image

Keane: Där måste United förstärka

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Roy Keane är inte nöjd med Manchester Uniteds defensiv, men känner sig optimistisk inför farmtiden efter det momentum man visade upp innan spelstoppet. 

Manchester United hade antagligen sin bästa period sedan Sir Alex tid precis innan spelstoppet, då man var obesegrade i elva raka matcher, hade hållit nio nollor på de elva senaste matcherna, hade ett flyt i spelet och en kreativitet i offensiven – det såg liksom bra ut både resultatmässigt och framförallt spelmässigt. Mycket av detta tack vare värvningen av Bruno Fernandes.
Roy Keane säger i ett videosamtal med Sky Sports att United är på rätt väg, men forfarande är långt ifrån ärkerivalerna i toppen.
”Det har definitivt funnits en feel-good-faktor i United under de senaste matcherna. Och man tänker ju även att om Paul Pogba och Marcus Rashford återvänder så kommer det vara en stor boost för dem. Men det är fortfarande långt kvar för United. De är långt bakom Manchester City och Liverpool. Signalerna är ju såklart mycket bättre nu än för 6-12 månader sedan. Alla värvningarna har kommit in bra och kommer bara att bli bättre.”
”Om vi kan fortsätta spela matcherna och de kan avsluta säsongen bra, sedan få in en eller två väldigt bra spelare igen i sommar så är det ytterligare ett stort kliv framåt. Men det är fortfarande långt kvar.”
Det pratas mest om offensiva värvningar för Manchester United, men Keane anser att backlinjen fortfarande måste bli bättre.
”Folk pratar alltid om att storklubbarna behöver offensiva spelare. Men jag tycker att United fortfarande behöver en eller två försvarare. Jag är inte övertygad om mittbacksparet. De behöver en till mittback. Och jag är definitivt inte övertygad av Luke Shaw. Brandon Williams har ju gjort det bra som ung grabb, även om han är högerfotad och spelar på den sidan.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen