post image

"Kan få Sancho för £52 miljoner"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Transfer Window Podcast tror man inom Manchester United att man kan få Jadon Sancho långt under marknadspriset. 

Exakt hur coronakrisen kommer att påverka transfermarknaden vet vi ännu inte, men klubbar med en stark ekonomi hamnar i en stark position där man möjligen har chansen att köpa spelare till en lägre värdering än vad de skulle haft innan krisen.
I det senaste avsnittet av den engelska podden The Transfer Window Podcast pratade de om Manchester Uniteds jakt på Jadon Sancho och hävdade att man redan innan coronavirusets utbrott var favoriter till hans signatur och att man är i en ännu starkare position just nu, med tanke på sin ekonomiskt starka position gentemot klubbar som drabbats hårdare av situationen.
Det har ryktats om att Dortmund kommer att kräva £100-£120 miljoner för 20-åringen, men enligt programledarna i podcasten så tror vissa källor inom United att man kan köpa Sancho för så lite som £52 miljoner i sommar.
Dortmunds VD Hans Joachim Watzke höjde dock nyligen ett varningens finger till klubbar som tror man kan nyttja situationen.
”Man måste alltid respektera vad spelaren vill. Vi sa redan innan corona att vår preferens är att Jadon stannar med oss. Jag kan säga redan nu att inte ens rika klubbar, trots dagens kris, ska förvänta sig något kap från oss. Vi måste inte sälja någon för mindre än deras värde.”

Källa: Transfer Window Podcast, MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen