post image

Kan detta vara en transferhint från Erling Håland?

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester City skickade direkt till din email.

Fotbolls-fans på sociala medier tror sig ha upptäckt en subtil transferhint från Erling Braut Håland inför kvällens match mot Manchester City. 

Erling Håland är inför sommaren spelaren som toppar storklubbarnas transferlistor och racet om hans signatur förväntas bli stenhårt. Hans agent Mino Raiola och hans far Alf-Inge har redan inlett sin offensiv och hade i förra veckan möten med en rad storklubbar – bl.a Real Madrid och Barcelona – för att lyssna på vad de kan erbjuda spelaren och efter resan till Spanien ska de ha rest vidare till England.

Manchester City, Manchester United och Chelsea är de klubbar i England som det pratats mest om som möjlig ny adress för norrmannen, men både Manchester City och Chelsea ses som mer troliga destinationer än Manchester United. I alla fall enligt oddsen i förra veckan.

Håland har anlänt i Manchester

Håland befinner sig just nu i Manchester för kvällens Champions League-kvartsfinal mot just Manchester City och när han checkade in på spelarhotellet The Lowry så bar han en ljusblå/vit ryggsäck - något som många fans på sociala medier tolkade som en hint om hans nya klubbadress, då det är Manchester Citys färger.

Transferhint eller inte. Bedöm själva.

 

Guardiola hyllar anfallaren

Pep Guardiola, som möjligen kan vara Hålands manager nästa säsong, sa inför kvällens möte.

"En blind man kan inse att han är en bra anfallare. Man behöver inte vara en manager för att inse det. Han är exceptionell för sin ålder, hans siffror talar för sig själv och han är en fantastisk spelare. Det är allt. Det är inte lätt att hitta en spelare som gör så många mål som han gör i den åldern han är."

"Han är bara 20 år, siffrorna talar för sig själv. Han kan göra mål med höger, vänster, på kontringar, nickar. Han är fantastisk och alla vet det."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Chelsea
Manchester United
Chelsea
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen