post image

Juventus ute efter Chong

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så bevakar Juventus situationen kring Tahith Chong i hopp om att kunna signa honom när kontraktet med Manchester United löper ut i sommar. 

Juventus har blivit något av experter på att signa duktiga spelare på fri transfer – Aaron Ramsey, Adrien Rabiot och Dani Alves för att nämna några. Eller varför inte Paul Pogba från Manchester United, år 2012 – som United sedan köpte tillbaka för £89 miljoner några år senare.
Nu ryktas det om att Turinjätten kan knycka ännu en stor talang från Manchester Uniteds akademi – Taihth Chong.
19-åringen är en av de där lovande offensiva akademispelarna tillsammans med Angel Gomes och Mason Greenwood, men han har den senaste tiden fått se möjligheterna i A-laget begränsad och endast inkluderats i två av de sju senaste matchtrupperna.

Än så länge har Manchester United och Chong inte lyckats enas om en förläggning av det kontrakt som går ut till sommaren och enligt Daily Mail så lurpassar Juventus i hopp om att kunna signa Chong på fri transfer i sommar.
Chong själv sa nyligen såhär om sin framtid.
"Man vet aldrig i fotboll. Det är svårt att säga nu. Säsongen har precis börjat och jag är fokuserad. Men man vet aldrig vad som kan hända."
Det har också ryktats om att Chong, som fyller 20 år i december, kan komma att lånas ut under januarifönstret. PSV Eindhoven har nämnts som en potentiell adress.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen