post image

Juve: Klubbar kommer få svårt att betala Pogbas lön

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juventus sportchef säger att Paul Pogba kommer ha färre alternativ i sviterna av coronapandemin. 

Paul Pogba länkas i vanlig ordning starkt med en flytt från Manchester United. Klubbarna som nämns som möjliga adresser är Real Madrid, Paris Saint-Germain och Juventus men Juventus sportchef Fabio Paratici säger att de flesta klubbarna kommer ha svårt att tillgodose hans lönekrav i dagens verklighet.
”Paul Pogba är en fantastisk spelare som vi känner som en mästare. Men saker och ting kommer att förändras efter coronakrisen eftersom en spelare på den nivån redan innan det här hade svåra lönekrav. Han kommer i alla fall ha färre klubbar som är redo att betala den typen av pengar.”
”Klubbar kommer definitivt ha större problem, så med mindre intäkter så måste vi vara kreativa och hitta en annorlunda formula för transferaffärer. Jag förväntar mig många spelarbyten. Vi kan ju inte göra som NBA, men jag tycker att vi generellt borde ta mer från amerikanska sporter. Premier League har ju fördel gentemot andra ligor eftersom de kontrollerar varumärket och representerar hela ligan och inte bara några klubbar.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen