post image

Jones: Så håller vi tävlingsnerven vid liv i karantän

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Phil Jones berättar hur spelarna inom Manchester United håller ångan uppe i karantänen. 

Englands restriktioner är likt de flesta andra länders mycket hårdare än Sveriges och man tillåts bara gå ut en gång per dag och då endast i sällskap med någon inom familjen. Spelarna i Manchester United och andra PL-klubbar ses inte och har istället individuella träningsprogram som utförs i hemmet. I tider som dessa kan vi tacka någon högre makt för att teknologi existerar och fungerar och Phil Jones säger att United-spelarna har en WhatsApp-grupp där man postar löptider och andra träningsresultat för att bibehålla någon sorts tävlingsnerv i karantänen.
”Vi har en WhatsApp-grupp och vi gör våra dagliga rutiner på träningscykeln eller går ut och springer. All postar sina tider i gruppen för att hålla varandra involverade och engagerade. Det är bara så vi kan hålla kontakten just nu – via tekniken. Den håller oss samman och gör så att vi kan fortsätta prata.”
”Regeringen har klargjort att vi bara tillåts gå ut en gång om dagen så jag försöker ta mig ut och springa 5km varje dag. Jag försöker bara hålla mig fit varje dag och bibehålla min form. Jag har också en cykelmaskin hemma så jag kan komplettera där om jag behöver. Det är en svår tid för alla, men vi tar det försiktigt vilket är helt rätt. Jag saknar ju fotbollen såklart. Jag saknar grabbarna och att vara i och omkring omklädningsrummet. Det är mitt liv de senaste 15 åren så det är svårt att vara utan.”
”Vi är lika frustrerade som ni är, men ibland får man nedprioritera fotbollen. Inte ofta. Men det här är ett sånt tillfälle – liv och hälsa är så mycket viktigare än fotboll. Jag är säker på att folk förstår det och vi stöttar bara de på frontlinjen, som NHS. Vi jobbar tillsammans och kommer ta oss igenom det och jag är säker på att bra tider väntar runt hörnet.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Nu har jag svårt att tro att Jones har sagt att han försöker springa 5 kilometer varje dag, då dom inte ens använder metersystemet i England.
   Möjligen har han sagt att han försöker springa 5 miles varje morgon och det är ca 1,6 gånger längre det.
   Men en topptränad fotbollsproffs borde kunna springa 5 miles baklänges om så krävs.

   0
   0
   1. Även om du nu väljer att läsa mitt skämt utan humoristisk underton och smiley, så är det fortfarande du och inte jag som påstår Phil Jones har problem med 5km löpning och att det antagligen har att göra med kärantänsregler.
    Jag håller inte med dig, då Jones löper sträckan nästan dagligen bör det inte vara några problem..

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen