post image

Jones länkas med Serie A

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Athletic så är flera klubbar i Italien intresserade av att signa den hopplöst skadade Phil Jones. 

Chris Smalling har gjort succé i Roma under sitt lån och ryktas nu vara nära en permanent övergång. Tidningen The Athletic rapporterar att hans mittbackskollega Phil Jones kan gå samma väg. Enligt tidningen har flera (ej namngivna) klubbar visat intresse för den ständigt skadade spelaren.
Jones, som nu är 28 år kom till United från Blackburn sommaren 2011. De senaste tre säsongerna har han endast gjort 57 framträdanden för klubben, men fick väldigt överraskade ett nytt fyra års-kontrakt i februari 2019.
Enligt rapporten kan även West Ham vara ett alternativ för Jones.
I United lär han dock inte ha någon framtid. Solskjaer ser Lindelöf och Maguire som det självklara mittbacksparet och Eric Bailly och Axel Tuanzebe som backup.
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jones kan bli ett kap för den klubb som värvar honom, OM han kan komma över skadorna. Men det känns knappast sannolikt.
    Vill man göra det väldigt tydligt: Smalling anslöt till United 2010, och har gjort 323 matcher för klubben. Phil Jones anslöt året därpå, och har gjort 224 matcher för klubben. Och då har de ändå haft mer eller mindre samma status en stor del av tiden i klubben… skadorna har verkligen begränsat det något alldeles oerhört för Jones.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen