post image

James: Vi gör varandra bättre

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James pratar om samarbetet med Marcus Rashford och hur de jobbar på träningarna för att göra varandra bättre. 

Uniteds anfall var katastrof under hösten, men sedan Anthony Martial återvänt från sin skada så har saker börjat lossa. Trion – James, Rashford, Martial ser väldigt spännande ut och har fungerat bra i flera matcher den senaste tiden.
James – som ofta håller till ute på kanten har en galen speed när han sätter fart och han har också visat prov på väldigt fin speluppfattning och han hittar ofta in till sina kollegor centralt med fina inspel och inlägg.
I en intervju så pratar James om samarbetet med framförallt Marcus Rashford och säger att man lägger mycket tid på träningarna på att just utveckla det samarbetet.

"Ja Marcus är ju en väldigt bra spelare att spela tillsammans med. Hans kvalitéer är fantastiska och han blir bättre för varje match som går. På träningarna jobbar vi ju bl.a med hur vi ska röra oss och jag vill ju hitta honom så ofta som möjligt från min position på kanten - så att han kan göra mål. Och jag vill ju även att han slår assist till mig."
"Det är något vi pratar om varenda dag - hur vi kan göra varandra bättre. Det blir ju bättre och bättre eftersom man gör det på träningarna och det är något vi alltid gör på träningarna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen