post image

James: Vi är inte underdogs mot Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James anser inte att Manchester United är en underdog i kvällens stora rivalmöte med Liverpool på Anfield. 

Efter en succéartad fjolårssäsong med bl.a en andraplats i Premier League och en seger i Champions League, så ångar Liverpool på ännu starkare i Premier League den här säsongen och är inför kvällens match mot United ohotad serieledare på 61 poäng (City ligger 2:a på 48 poäng). Det enda poängtappet för Klopps mannar kom faktiskt mot just United – som i oktober gjorde en väldigt stark insats hemma på Old Trafford och var nära på att vinna matchen, innan Liverpool fick in kvitteringen under slutminuterna.
Med det i åtanke så anser Daniel James inte att man behöver känna sig som underdogs ens i kvällens match på Anfield.
”Jag tycker inte vi går in till några matcher som underdogs. Vi är Man United – och vi reser ingenstans med känslan att vi kommer förlora. Det kommer bli en tuff match, men vi går in till matchen med en positiv känsla. Vi är det enda laget som tagit poäng av Liverpool den här säsongen, så vi reser dit med höga förhoppningar. Så har det alltid varit. Redan under min första dag här så förstod jag att vi aldrig går in till matcher som underdogs.”

"Alla kommer vara redo för Liverpool. Vem som än startar kommer vara redo att resa sig. Det kommer handla om att göra exakt som vi gjorde mot dem sist. Då presterade alla väldigt bra, jobbade hårt och i slutändan hade vi otur som bara fick ett kryss när de gjorde mål under slutminuterna. Som sagt, vi vet hur svår den här matchen kommer att bli, men jag ser verkligen fram emot att spela. Jag har aldrig spelat på Anfield tidigare, men vi reser dit utan någon rädsla."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen