post image

James: Ser fram emot bollar i djupled

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James säger att han ser fram emot att serveras djupledspassningar av Bruno Fernandes under andra halvan av säsongen. 

Att spela omkring bollen på offensiv planhalva utan att hitta hotande passningar på sista tredjedelen är lite av United i ett nötskal. Kreativitet har länge varit en bristvara, men värvningen av Bruno Fernandes bör ge spelet en helt annan dimension i det avseendet och Daniel James ser fram emot att få bollar att jobba med av sin nya lagkamrat.
”Ja han har kommit in väldigt bra. Jag vet att flera grabbar pratar hans språk och han pratar även väldigt bra engelska också. Jag tycker att han direkt satte sin stämpel på matchen (debuten) och visade vad han kan. Det var väldigt bra – de bollar han spelade fram i djupled. Om vi kan hitta det där klicket så tror jag det kommer bli väldigt bra, speciellt i djupled.”
James inledde säsongen mycket starkt, men hans form har gått konsekvent nedåt under vintern. Men han tror att den senaste veckans ledighet kommer göra gott för formen både hos honom själv och resten av laget.
”Ja jag känner mig väldigt bra. Den gångna veckan var en chans att vila upp sig lite utanför fotbollen. Nu när vi är tillbaka och är i Spanien så tror jag alla är i väldigt bra form och redo för resten av säsongen.”
Källa: MEN
 

.

 

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Gå och lägg dig för fan. Du är så jävla förutsägbar fotbollspelare att det inte finns… Sa det så fort han kom. Men nej, alla hyllade honom till skyarna som om han vore Ronaldo. Han är inte ett DUGG bra – truppspelare, kanske. Definitivt inte mer än så.

  9
  4
  1. LoveUnited: Då har du varken sett eller hört speciellt mycket. Kika gärna in Twitter, och stora Youtube-aktörer som bland annat är från Manchester så ska du få se på sågning dagligen. Vi är snälla i jämförelse. Dessutom bor jag i Manchester större delen av säsongen – och det är ingen vacker syn ska jag tala om för dig – i form av hur supportrar hanterar denna enormt djupa formsvacka vi befinner oss i. Så, ta reda på fakta innan du klämmer ut dig massa skitsnack.

   5
   1
  2. LobeUnited,
   Man ska hylla sitt lag även om laget härjar runt 6-10 plats i PL.
   Det gör jag med och kommer alltid göra det.
   Men att se dagens United är patetiskt. Finns inte överhuvudtaget ingen framtidstro att vi någonsin kommer hamna på placering 1-3 i PL. Så länge dagens filosofi får fortsätta, kommer vi inte närmare Liverpool och de övriga stora grabbarna. Snarare tvärtom, dom kommer dra ifrån oss ännu mera och med detta kommer det ta ännu flera säsonger innan vi ens kan PRATA om att hota dem.
   MEN .. även vi kämpar om placering 10 i PL, jag kommer ALDRIG sluta älska United.

   3
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen