post image

James: Nu börjar det klicka

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James pratar om samspelet med Marcus Rashford och Anthony Martial efter den senaste tidens positiva offensiv. 

Manchester United stod i går för ett starkt framträdande mot Brighton och offensiven, som länge varit väldigt trög och målfattig, börjar nu verkligen komma igång med Rashford, Martial och James i form och ett bra samspel sinsemellan.
Man följde upp torsdagens fina insats mot Partizan med ytterligare tre mål i går och Daniel James säger att det nu börjar klicka i laget.
“Fotbollen vi spelade var väldigt bra. Det gällde att stoppa dem högt upp. Jag tycker att det var precis vad vi gjorde och där vann vi målen – att vi vann tillbaka bollen på mittfältet och spelade den framåt. Vi gillar verkligen den fotboll vi spelar just nu. Det kanske tagit några veckor att forma, men vi har alla det där samspelet och det är viktigt.”

En viktig faktor till att offensiven nu fungerar är att Martial återvänt från sin långtidsskada och James förklarar fransmannens värde för den offensiva linjen.
"Sedan han kom tillbaka så har vi en punkt att spela på. Han är en väldigt bra länkspelare. Han kan komma nära eller ta djupledslöpningar. Det har varit viktigt för både mig och Marcus att ha honom tillbaka. Sedan han kom tillbaka så har han gjort både mål och assist och varit väldigt bra för oss."
"Det var viktigt att vi fick med oss de tre poängen innan landslagsuppehållet och att vi klättrade uppåt i tabellen. När vi återvänder så har vi ett tufft motstånd i Sheffield United. Nu kan grabbarna som inte ska iväg på landslagsuppehållet få lite vila och sedan kan vi förbereda oss bra för att åka dit och verkligen prestera."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen