post image

James nöjd med nya positionen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James har spelat över hela anfallslinjen och även om han har sin favoritposition så säger han att han är bekväm med att spela över hela anfallslinjen i Manchester Untied

Daniel James gjorde avtryck direkt i debuten för Manchester Untied och har väl kommit att bli det största offensiva hotet man har att erbjuda just nu. 21-åringen har använts på flera olika positioner, tex centralt nu senast mot AZ Alkmaar - och enligt honom själv är det något han känner sig helt okej med, även om vänsterkanten är favoritpositionen.
"Jag spelade mer ute till vänster i Swansea, men även centralt och till höger också. Det är viktigt att vara mångsidig och kunna spela i alla tre positionerna för man vet aldrig när det behövs. Vi kanske har en skadad 9:a och då kanske jag behöver spela där, så jag måste vara redo att spela i alla tre rollerna."
"Jag gillar att komma in från vänsterkanten. Jag kan ta löpningar längs kanten och slå inlägg med min vänster, eller kliva inåt. Men om jag kliver inåt och gör mål på så vis så kommer folk lära sig det, så det handlar om att mixa upp mitt spel."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen