post image

James: Mina fyra största fotbollsidoler

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James förklarar vilka fyra spelare som varit de stora förebilderna under uppväxten och vem som är den största. 

Daniel James pratar med Manchester Uniteds officiella sida Manutd.com och förklarar vilka fyra spelare som varit de största influenserna, under uppväxten och nu.
”Det är ju några spelare jag kommer att tänka på. När jag växte upp så gillade jag alltid Juan (Mata). När jag träffade honom när jag skulle signa för United så var han en så schysst kille och det kändes surrealistiskt att träffa honom. Han spelade för Chelsea på den tiden när jag kollade. Han och Hazard ihop var två spelare jag alltid såg upp till.”
”Och Ryan Giggs, som ju är min manager i Wales är också en spelare jag alltid sett upp till. Inte bara pga av karriären han hade, men sättet som han skötte sin karriär. Han spelade för Manchester United i över 20 år. Att spela på den högsta nivån i Premier League så länge, till dess att man är 39-40 år, det är något som är ovanligt att se. Och det kommer inte vara många spelare som någonsin gör det igen. Så han är någon att se upp till. Jag säger även Thierry Henry. Men Ryan Giggs mest av alla antagligen.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

   1. lopa, jag skulle skriva nå liknande faktist men du han före 🙂
    så jävla trött på att snubben verkligen verkar tro han är bra nog för man u, han är ett skämt o inget annat lol undrar om nån i pl ens tagit honom som free agent

    0
    0
    1. ₭I₵₭A₳HØL₭E₦: Haha helt rätt! Uniteds nya Ronaldo. Eller vad säger ni gubbar? Killen som firar ett 1-1-mål i 92:a minuten mot ett lag som ligger sist. En pinne på kontot, Yes!. Snacka om höga krav.

     0
     0
     1. Jag tycker James ansiktiksuttryck i denna bild säger allt.
      ”Se, jag kan göra mål, era losers”. Men vi som är ärrade, lurats inte av några ansiktsuttryck. Är man född loser, kommer man dö loser. Desto snabbare han inser detta, desto bättre för oss alla.

      0
      0
 1. Patetiska snorungar. Jag gissar på att James är äldre än hälften av er som har kommenterat här, om inte bör ni skämmas mer när en 20 åring har åstadkommit mer än vad ni kommer göra i resten av era liv.
  Killen är 20 och kommer från Championship, hade ni förväntat er stordåd?!

  0
  0
  1. Vad är egentligen James har uppnått?
   Att springa runt på ett gräsplan som en fjortis? Om det är enligt dig en höjdpunkt i hans liv, då har du rätt. James har lyckats bättre än jag. Bara och gratulera till prestationen.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen