Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Daniel James åkte på en riktig knock i gårdagkvällens EM-kval mellan Wales och Kroatien. Men trots att han han såg ut att vara medvetslös, så var han snabbt uppe på benen och fortsatte matchen.

Det var i första halvlek i landskampen mellan Wales och Kroatien som Daniel James under en luftduell med motståndare fick en knock i huvudet och låg sedan uträckt tillsynes livlös på marken.
Sjukpersonal var snabbt framme för att se över Manchester United-spelaren, men han vaknade relativt fort till liv och man bedömde att han kunde fortsätta spela matchen. Men om en spelare råkat ut för en smäll mot huvudet, så ska man alltid vara försiktig. Enligt James själv så var han dock helt okej att fortsätta.
”Jag är okej. Han träffade mig i huvudet, men jag blev inte medvetslös” sa James till Sky Sports efter matchen.

Den f.d Hull-spelaren Ryan Mason, som tvingades till för tidig pension från fotbollen efter en huvudskada år i en match mot Chelsea år 2017, reagerade på att man lät James fortsätta.
"Daniel James knockas medvetslös och bara tre minuter senare tillåts han ut på planen igen" skrev Mason på Twitter.
Matchen, som spelades på Cardiff Stadium, slutade oavgjort 1-1 och Wales mål stod Gareth Bale för. (En spelare United kanske borde försöka värva i januari?)