post image

”Jag vet inte hur länge jag är i United, men ambitionen är fortfarande densamma”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att så länge han spelar för Manchester United så kommer han alltid ha tro på att klubben kan vinna titlar. 

Bruno har inte varit lika dominerade den här säsongen som tidigare och hans humör tycks ha blivit allmänt sämre i takt med klubbens negativa spiral. Tex så har det rapporterats att han nobbade Uniteds nya kontraktsförslag tidigare i vintras och att samtalen om förlängning nu är skjutna på framtiden.

Men trots att han inte är lika avgörande som under sin första 1,5 säsong så är han ofta en nyckelspelare i offensiven – tex med två mål och två assist på de senaste två matcherna. Och enligt honom själv så har ambitionen inte förändrats:

"Min ambition är fortfarande densamma. Jag vill vinna troféer med klubben. Det kommer alltid vara det jag tänker på till sista dagen jag är i klubben. Jag vet inte när det blir, men fram till dess kommer jag tro på att jag kan vinna troféer med den här klubben - det tror jag vi kan göra och jag tycker klubben förtjänar det, fansen förtjänar det och spelarna förtjänar det. När det än blir så måste vi göra det steg för steg och förstå att vi har dessa kvalitéer, men vi måste förstå hur vi ska göra det. Hur vi får ihop allting - kvalitén och intensiteten och allt."

"I ligan är det för långt avstånd nu. Vi måste vara realistiska och vi måste slåss om topp-fyra och att vara i Champions League nästa säsong. Samtidigt måste vi slåss för Champions League och FA Cupen i år. Jag bryr mig inte om vad folk tänker eller säger om våra chanser att vinna Champions League eller FA Cupen. Jag tror vi har chansen att vinna. Vi har kvalitén att vinna och vi är kvar i de turneringarna. Fram till dess att vi är utslagna så måste vi tro på att vi kan vinna dessa turneringar."

 

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Bra mentalitet utav våran kapten, Men, ska vi vara lite realistiska så med vårt mittfält (mcfred) så vinner vi inga titlar. Fred kan inte passa men han är duktig på att springa och springa (fel) mctominay är en mer attackerande mittfältare och så fort han får bollen och är lite under press så passar han bollen hem eller helt åt h@lvete. Zakaria eller Haidara hade varit ett fint tillskott i januari, utan en def. Mittfältare vinner vi inga titlar

  4
  0
  1. Så är det verkligen . Men vi har ju gått på satans många nitar i valet av cdm sen Scholes / carricks dagar .

   Schneiderlin var ju fantastisk i Soton o en drömvärvning trodde vi. Men betydligt bättre med boll än utan. Fred likaså klarar inte av att vara en spelande cdm i United . Risken är att det blir likadant med Rice som är grym i West ham just nu, men vad händer när han förväntas styra spelet hos oss vecka ut och in ?

   Vi måste hitta en beprövad bollskicklig cdm som kan slå de långa + korta passningarna som Scholes o Carrick kunde . När Chelsea värvade Jorginho så hade han ju dominerat i spelet med boll i ett spelförande Napoli flera år . Vi borde kolla på den bollskickligaste mittfältaren i samtliga top 6 -lag i de 5 stora ligorna . För då är de ju vana vid att föra spelet i ett lag som förväntas att vinna.
   Det får kosta vad det vill !!!

   5
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen