post image

Italienska storklubben med i racet om Harry Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport så har nu även Juventus anslutit till racet om Harry Kane. 

Manchester United har länkats allt starkare med Harry Kane på sistone, men affären tros bli för dyr för att det ska kunna se som realistiskt att anfallaren faktiskt hamnar i United. Visst hade Kane varit en sagolik anfallsvärvning för United, men källor som Manchester Evening News och Sky Sports har under helgen rapporterat att Kane inte är ett prioriterat anfallsmål för United, men att däremot både Jadon Sancho och Jack Grealish är det.
26-åringen öppnade nyligen upp för en flytt från Spurs, men hans kontraktssituation (med kontrakt till 2024) komplicerar situationen och gör det väldigt svårt för Kane att säljas inom Premier League, då Spurs – enligt Daily Mail – skulle kräva en rekordsumma på omkring £200 miljoner för att släppa honom till en rival.
Kane har även länkats med Real Madrid, men det har under de senaste dagarna rapporterats att Real inte är intresserade av att signa honom. Möjligen kan däremot Serie A vara en möjlig destination för Kane och den italienska tidningen Corriere dello Sport skriver att Juventus är intresserade.
Var tror ni Kane spelar nästa säsong?

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen