post image

Inters villkor för att signa Alexis permanent

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport så är Inter öppna för att göra Alexis Sanchez vistelse i klubben permanent. 

Alexis lånades förra sommaren ut till Inter och har, som han ofta har, haft en säsong fylld av skador. Han har hittills bara gjort ett mål och två assist under sin tid i Inter, men han återvände nyligen från en tre månader lång skadefrånvaro och blev Man of the Match i torsdagens Europa League-möte med Ludogorets
Alexis är den bäst betalda spelaren i Premier Leagues historia.. med en veckolön på någonstans mellan £350-400 000. Nu skriver tidningen Tuttosport att Inter är öppna för att köpa Alexis permanent i sommar, men bara om han går med på att halvera sin nuvarande lön.

United skulle därmed lätta en stor och onödig post på lönenotan. Solskjaer sa dock nyligen, väldigt överraskande: "Alexis kommer att komma tillbaka i sommar och motbevisa er alla."
Om Solskjaer verkligen menade det låter vi vara osagt, men det är väl ändå svårt att se att Alexis skulle återvända och få en nytändning i United.
United länkas dessutom starkt med två offensiva spelare i Jadon Sancho och Jack Grealish som tros vara tänkta som frontfigurer i Solskjaers revolution. Om United lyckas landa dem återstår ju givetvis att se, men det är väl ändå mycket som pekar på att en skadebenägen 31-åring, som knappt gjort ett enda bra framträdande för United inte har någon framtid i klubben. Och han är kanske lite dyr som truppspelare..
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen