post image

Inters ställning gällande Alexis

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Telegraph så förväntas Inter tacka nej till ett förlängt lån av Alexis Sanchez. 

Alexis lånades förra sommaren ut till Inter, men tiden i Milano har varit präglad av fortsätta skadebesvär och en icke övertygande form. Exakt vad som ska hända med Alexis då lånekontraktet gått ut är något oklart. Men The Telegraph rapporterar nu att Inter i alla fall inte är intresserade av att förlänga lånet.
Och att han skulle återvända till Manchester United och slå sig in i laget får ses som högst osannolikt. Enligt rapporten värderar United honom till ca £17,5 miljoner. Om man lyckas hitta en köpare får vi se.

Källa: MEN, Telegraph

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Ta en stor förlust och bara sälj till vilket pris som helst och till vilken klubb som helst, annars tvinga ned honom i U-23 och låt hans karriär ruttna iväg. Sjuka människa låtsas vara religiös, men tar emot 350,000/vecka utan att spela som det värsta svinet någonsin gått på denna jord. Tänk om han hade haft hälften av Kaka’s heder och avsagt sig lön under skadetid, hur mycket pengar som hade sparats in. BORT. MED. SKITEN. (alternativt låt han ruttna iväg i U-23 laget på bänken)
  Nog med dessa legosoldater – inget hjärta, ingen heder, absolut ingen framtid i Manchester United.

  0
  0
  1. Claes,
   Det du uppenbarligen inte fattar att avtal är avtal.
   Står det skrivet att en viss spelare har rätt till en viss ersättning under en viss tid, då gör han inget mer fel än att du lyfter din lön på din arbetsplats trots du är firmans sämsta medarbetare.
   Om du skulle byta jobb och få väldigt bra betalt, skulle du avstå från den orimligt höga lönen just för att du suger?
   En annan sak som jag hatar från sk fans är att de skriker sig hesa att placera en spelare som vägrar förlänga ett avtal bara för att han vill spela någon annanstans. Denna spelare gör inget fel så länge han sköter sig på träningarna och visar att han vill tillhöra förstaelvan så länge kontraktet gäller.
   Nej respekt till alla spelare som respekterar kontraktet. Det är ju inte spelarens fel att han inte platsar och på det viset lyfter sin lön utan att spela.

   0
   0
  2. Gillar inte att han gör det men jag har full förståelse för att han väljer att stanna i United och casha in, Sanchez vore ju dum i hela huvudet om han valde bort denna fantasisumma United erbjudit honom.
   Rikta i stället kritiken mot de som lönemässigt värderade Alexis Sanchez lika högt som
   De Bruyne, lite lägre än De Gea,och högre än alla andra spelare i Premier Leauge?!
   Förstår att du är förbannad Claes, frågar är om du riktar ilskan åt rätt håll..

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen