post image

Inter: Nu har han chansen att bevisa sig

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Intes sportchef Piero Ausilio säger att Alexis Sanchez kommer få chansen att bevisa sig under resterande del av säsongen. 

Alexis Sanchez lånades ut till Inter förra sommaren dit han gick i hopp om att återuppliva den halvdöda karriären, men han har missat stora delar av säsongen med en allvarlig ankelskada och det har bara blivit ett mål och tre assist på 15 matcher för Milanoklubben.
Hans lån går ut den 30:e juni, men Inters sportchef säger att man vill behålla Alexis och att han har chansen att göra avtryck under resten av säsongen när den återupptas.
”Vi vill behålla alla, inklusive Alexis Sanchez. Vi räknar med honom under kommande månader. Han var skadad ganska länge, men han gjorde bra ifrån sig i matcherna mot Barcelona och Sampdoria innan skadan. Då såg jag Sanchez så som när han vara som bäst för Udinese och Arsenal. Han har inte haft mycket tid på sig, men nu har han chansen att visa sit värde och sedan kommer vi fatta beslut om honom.”
”Han kommer stanna med oss till slutet av säsongen och sedan kommer vi fatta beslut om hans framtid med Manchester United. Han har nu möjligheten att visa sina skills.”
Alexis blev i och med övergången till United den bäst betalda spelaren i Premier Leagues historia med en veckolön på någonstans mellan £350 000 – £400 000 och enligt The Mirror så står Inter för ca £100 000 av den lönen under lånet..
 

Källa. Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Om de vill ha honom så börja betala en större del av hans sjuka lön, men så länge han inte är i Manchester United så är jag glad.
  -Spelar inte för United
  -Har inte spelat för United på länge
  -Har en lön som inte är berättigad
  -Är på lån
  Borde vara skäl nog att få bryta hans kontrakt för att spara pengar i dessa tider. Rent ut sagt löjligt. Därefter kan Inter ge honom ett kontrakt istället för att låna honom. Alla parter får som de vill, Inter betalar ingen övergångssumma och kan därmed ge honom hans lön. United sparar en 200 miljoner över året om man slipper ge honom lön.

  0
  0
   1. I och med Corona tiderna så borde det kunna brytas kontrakt på samma sätt som de automatiskt vill förlänga kontrakt så spelare inte blir klubblösa.
    Här har vi en spelare som inte spelar för United men ändå har högst lön i klubben. Han spelar i en annan klubb, Inter. Så, 1+1 borde vi kunna bryta hans kontrakt och Inter ger honom ett då de vill ha honom och inte betalar någon transfersumma. United blöder pengar i lönen man betalar till en spelare som inte ens spelar för klubben. Såklart är inte detta verkligheten, men samtidigt är det solklart att detta hade varit bäst för alla inblandade. Inter får sin spelare utan kostnad och kan därmed ge honom högre lön, United slipper betala 200 miljoner i årslön till en spelare som inte spelar för klubben i dessa tider då man behöver spara. Under 24 år har jag aldrig öppet hatat en spelare som är kontrakterad utav Manchester United. Sedan dök Sanchez upp. Många klubbar försöker få det att gå ihop under dessa tider, pengar spelar roll. -900 miljoner om man inte når CL nästa år.. Plus 200 miljoner i årslön till Sanchez som inte ens spelar för klubben. Härliga tanke. En råtta, en parasit är snällt sagt om honom när det kommer från mig.

    0
    0
   2. Albo,
    Ett par årslöner lär Sanchez knappast kräva, om United vill avsluta kontraktet i förtid. Detta pga Sanchez har två år kvar på kontraktet. Inte för att irritera Claes mera (gissar att han läser detta), men två årslöner för Sanchez motsvarar runt en halv miljard i pengar. En halv miljard vi kunde köpa Grealish för.
    Men jag gissar att Sanchez agent skulle kräva minst ett halvårslön för att bli sk Bosman. Detta motsvarar dryga 100 miljoner. Borde räcka även för den mest giriga.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen