post image

Inter fattar beslut om Matic

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Corriere dello Sport så har Inter nu fattat beslut om Nemanja Matic, efter ett möte med managern Antonio Conte och klubbens ledning. 

Inter har värvat flitigt från Manchester United på sistone. Först fick man Romelu Lukaku på permanent transfer i slutet av transferfönstret och kort därpå lånade man in Alexis Sanchez på ett säsongslångt lån.
Det har under hösten ryktats om att Inter även kan återvända till Manchester United för att försöka värva även Nemanja Matic – en spelare som Antonio Conte har god relation till sedan tiden i Chelsea och som han tvingades tappa till United sommaren 2017.

Nu skriver dock den italienska tidningen Corriere dello Sport att Inter har fattat beslutet att inte gå vidare med att försöka värva serben. Detta ska man bestämt efter ett möte mellan Conte och klubbtopparna Steven Zhang, Giuseppe Marotta och Piero Ausilio.
Matic - som just nu är skadad - har haft svårt att ta plats i Solskjaers startelvor och har inte spelat sedan Europa League-matchen mot AZ Alkmaar. Och känslan är att han inte har någon framtid i Manchester United under Solskjaers ledning.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Martin,
   Nu gäller det hitta en ny klubb som kan tänkas hyra eller köpa Matic. Detta då enligt denna artikel Inter beslutat att inte värva Matic. Sen när United väl hittar en ny klubb, då gäller det att även Matic gillar den nya klubben. Annars lär han bli kvar på bänken/läktaren resten av kontraktstiden. Jag är ingen fan av dem som anser att man hotar med juniorlaget om man inte går med på klubbens krav. Finns det kontrakt, då ska det respekteras från båda sidorna.

   3
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen