post image

Ingen Premier League-flytt för varken Saul eller Griezmann

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Transferexperten Fabrizio Romano hävdar att de spanska klubbarna sitter i avancerade förhandlingar om ett byte. 

Saul Niguez har konsekvent länkats med Manchester United under många år och nu under sommaren även med Liverpool. Även Antoine Griezmann har till och från kopplast ihop med Manchester United och det har förekommit något enstaka rykte även denna sommar.

Men nu menar Fabrizio Romano att Barcelona och Atletico Madrid sitter i långt gångna förhandlingar om ett byte.

 

"Barcelona och Atletico är i långt gångna samtal gällande en bytesaffär meed Saul Niguez och Griezmann! Båda spelarna har gett grönt ljus under de senaste timmarna. Nu förhandlar Barca och Atleti prislappen. Barca vill ha pengar inkluderat. Liverpool och Chelsea är angelägna om Saul om affären inte blir av."

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Griezmann kommer inte i närheten av vår vackra klubb. Vi har en stor asiatisk skara fans, och Griezmann med alla hans videos där han gör sig lustig över asiater skulle inte fungera. Vi hade förlorat så mycket pengar genom att de asiatiska fansen blankt bojkottat United. Han är inte populär, men det skrivs inget om detta i mainstream media. Inte heller visas fler filmer än den från hotellet där han är rasistisk. Dembeles ursäkt har röda tråden att han är rasistisk men bara runt sina vänner i privata miljöer, så då är han inte rasist. Äckliga människor.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen