post image

Independent: Uniteds öppningsbud på Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Independent så känner sig Manchester United hoppfulla om att landa Jadon Sancho - men Champions League kommer underlätta avsevärt. 

På söndag är det en enormt viktig avslutningsomgång i Premier League. United kan sluta antingen 3:a, 4:a eller 5:a i Premier League, beroende på sitt eget resultat mot Leicester och Chelseas resultat mot Wolves. Men man har sitt öde i egna händer. Och som bekant ger 3:e och 4:e-platserna en biljett till Champions League, medan femman får nöja sig med Europa League.
Jadon Sancho är Uniteds primära transfermål för det stundande fönstret och The Independent skriver att Champions League-kvalifikation är viktigt ur två avseenden. Dels så kräver Sancho och hans representanter att spel i CL erbjuds. Det är ”nästan en dealbreaker” skriver tidningen. Och dels så kommer Uniteds transferbudget att påverkas utifrån huruvida man når Champions League eller ej.
Enligt Independent är dock United hoppfulla om att kunna få Sancho även om man skulle missa CL både vid Premier League och Europa League, men det skulle komplicera affären.
Tidningen skriver att United kommer inleda förhandlingarna med ett bud på £55 miljoner, men sedan addera olika klausuler och add-ons som kan ta slutsumman upp till £80 miljoner.
Det har många gånger rapporterats att Dortmund kräver mellan £100 – £120 miljoner för Sancho, men den summan har aldrig bekräftats av Dortmund. Klubben har däremot flera gånger sagt att man inte kommer sälja spelaren för något annat än sin fulla värdering. Vad den nu är..

Källa: The Independent

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen